Premi milionari a Reus per la travessa d'una jornada que no s'ha jugat

Una penya de Reus s'endú un quantiós premi per una jugada que ha quedat suspesa

La pandèmia del coronavirus afecta tots els àmbits de la societat, i el de les apostes esportives no és una excepció. En aquest cas, amb resultat positiu per a la Penya La Pastoreta de Reus, que amb la travessa d'aquest cap de setmana s'ha emportat més d'1,5 milions d'euros. Una travessa que és la darrera que es jugarà fins que es reprengui la competició esportiva i que només han encertat quatre apostants de tot l'Estat, un d'ells la penya reusenca.

Un milió i mig d'euros per la travessa més atzarosa que es recorda. La competició esportiva està aturada, però els sortejos i jocs d'apostes d'aquest cap de setmana passat ja estaven programats i, per tant, s'han resolt. Per fer-ho s'ha optat pel sorteig, el mateix mètode que es fa servir quan se suspèn un partit concret, que en aquest cas s'ha aplicat a tota la jornada.

D'aquestes circumstàncies n'ha sortit beneficiada la Penya La Pastoreta de Reus segons informa Diari Més, que s'ha embutxacat 1,5 milions d'euros. El sorteig de tots els partits de la jornada va donar com a resultat tot de victòries locals exceptuant un empat i una victòria visitant. Aquest milió i mig d'euros arriba després d'haver encertat un ple al quinze, un catorze, setze tretzes, 110 dotzes, 561 onzes i 2.006 deus.

La penya La Pastoreta de Reus s'endú un premi milionari | cedida.

Sorteig en cas de suspensió

Quan un partit puntual s'ha de suspendre pel motiu que sigui, a l'hora d'atribuir-li un resultat a la travessa es fa per sorteig. En aquest cas s'ha seguit el mateix mètode per a tota la jornada, que es va suspendre després d'haver posat en marxa les travesses. El cas és que, per fer el sorteig, s'atribueix un percentatge de probabilitat d'encerts en funció de les apostes rebudes per cada resultat.

És a dir, sumant totes les travesses jugades, es resol quina proporció dels apostants han jugat a la victòria local, quants ho han fet per l'empat, i quants per la victòria visitant. Amb aquesta proporció s'introdueix el nombre de boles corresponent en un bombo i se sorteja. Ha estat amb aquest mètode que la Penya La Pastoreta de Reus ha aconseguit endur-se 1,5 milions d'euros.

"🏙LLISTA: Els 10 grans projectes que té sobre la taula l'Ajuntament de Reus" "🅿️ATENCIÓ: Decisió sobre la Zona Blava de Reus i Cambrils per l'estat d'alarma"