Pepa Labrador (C's Reus) apel·la a la desobediència i reivindica l'atac

La regidora reusenca reivindica la retirada de la pancarta del balcó de l'ajuntament aquest matí amb consignes habituals de l'Esquerra Independentista

La tensió que s'està vivint aquest matí a la Plaça Mercadal de Reus arran de la retirada a primera hora d'aquest matí de la pancarta de 'Llibertat Presos Polítics' de la façana de l'ajuntament continua ben viva.

 

A primera hora del matí un grup de simpatitzants i militants de Ciutadans de Reus han retirat la pancarta de 'Llibertat Presos Polítics' del balcó de l'ajuntament, escalant per la façana amb una escala. A partir d'aquí s'ha produït una baralla a la plaça entre membres del partit unionista i vianants que passaven pel carrer al mig de la Plaça Mercadal i en la qual hi ha hagut d'intervenir l'alcalde, Carles Pellicer i regidors del govern municipal, com Daniel Rubio, per posar pau.

 

La regidora Pepa Labrador reivindica la retirada de la pancarta

 

Des de Ciutadans Reus han reivindicat l'acció de protesta i hi ha anunciada una compareixença de premsa que havia de començar a les 12:00 del migdia del govern municipal per tal de parlar sobre els fets i anunciar les possibles mesures que es prendran davant l'acció i la baralla que s'ha produït després dels fets

 

  

Les reaccions a l'acció de protesta van arribant, tant d'un cantó com de l'altre. Una de les més sorprenents és la que acaba de fer la regidora de Ciutadans a l'ajuntament de Reus, Pepa Labrador, qui, des del seu compte de Twitter fa seves les consignes i missatges que sempre ha utilitzat la CUP, precisament per posicionar-se a favor de la independència de Catalunya i la desobediència davant la llei.

 

 

Tweet de Pepa Labrador amb consignes que habitualment utilitza l'Esquerra Independentista | Cedida

 

  

Al tweet de «Desobeïm. Ni un pas enrere. Seguim», la regidora reusenca, referma el paper de Ciutadans en aquesta acció i, curiosament, utilitzant missatges i consignes típiques de l'Esquerra Independentista.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris