Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Tornen a robar picaportes antics a Reus

Els picaportes s'han robat al carrer d'en Vilar a l'edifici del Jueu del Raval
Imatge del picaportes robat a l'edifici del Jueu del Raval, al carrer d'en Vilar | Laia Riba

 

Els picaportes antics de Reus perillen, el motiu és l'onada de robatoris que s'està duent a terme pels carrers del municipi. Reus ha viscut un segon robament de picaportes, en aquesta ocasió a una portalada del carrer d'en Vilar. A la portalada numero 9 de l'edifici del Jueu del Raval, és on s'ha trobat a faltar els darrers dies un dels panys d'aquesta porta antiga.

 

Aquest robatori té les mateixes característiques que l'ocorregut al carrer Llovera | Laia Riba

 

Segon robament de picaportes antics a Reus

El picaportes, que representava una mà que pica a la porta ha estat sostret del seu lloc original. Aquest robatori és del mateix caràcter al qual es va dur a terme fa un mes al carrer de Llovera. Van robar els dos picaportes d'una casa modernista i van ser els treballadors de la farmàcia del costat qui se'n va adonar que algú havia robat aquesta peça. L'autor d'aquests actes es desconeix, encara que amb el primer robatori del carrer de Llovera es va denunciar als cossos policials, es podria relacionar aquests dos fets a un mateix autor, a causa de la semblança dels dos actes.

 

Picaportes robats de la Casa Punyed | TarragonaDigital.com

 

Picaportes modernistes robats al carrer Llovera

Fa més d'un mes, el 29 de setembre, el treballador de la farmàcia del número 49 del carrer Llovera va anar, com un matí qualsevol, a obrir el seu establiment, en aquell moment es va assabentar que havien desaparegut els dos picaportes, de més de 100 anys de la modernista Casa Punyed, que toca amb la farmàcia. La Casa Punyed, és obra de l'arquitecte reusenc Pere Casellas que, inclosa a la ruta modernista de Reus, està protegida com a bé cultural d'interès local. Aleshores, aquests panys tenen gran valor històric per la ciutat.

 

En aquesta mateixa línia, és el que ha succeït al carrer d'en Vilar de Reus. En aquesta ocasió han robat només un dels dos picaportes, de l'edifici número 9 i han deixat l'altre. Es desconeix l'autor tant del primer robament, com del segon. El darrer picaporta robat, estava situat a l'edifici on hi ha el mític Jueu del Raval, una estàtua molt emblemàtica del municipi.

Comentaris