NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

La plaça de la Sang de Reus s'obre al trànsit de manera provisional

La via s'ha obert aquest dimecres, 15 de maig, a l'espera de l'inici de la segona fase de les obres
Aquest dimarts, 14 de maig, la Brigada Municipal va instal·lar jardineres per tal de garantir la seguretat dels vianants mentre la via està oberta al trànsit   | Cedida
 

 

Aquest dimecres, 15 de maig, l'Ajuntament de Reus ha reobert al trànsit la plaça de la Sang i el carrer d'Arnavat Vilaró. Aquesta reobertura al trànsit s'ha fet a l'espera que comenci la segona fase de les obres de reurbanització de l'espai, així doncs, només és provisional i quan comenci aquesta segona fase la via es tornarà a tancar. Amb les obres que s'han fet a la plaça, la via dels cotxes i la dels vianants s'han construït a un sol nivell i, aquest passat dimarts, la Brigada Municipal va instal·lar unes jardineres a la mateixa plaça per tal de separar la via dels cotxes de la dels vianants i, garantir així, la seguretat dels vianants durant l'obertura provisional. 

 

L'Ajuntament informa que la circulació dels vehicles a la plaça està limitada als veïns per tal que puguin accedir als aparcaments. Segons la previsió inicial, la segona fase de les obres consistirà amb la reurbanització del tram del raval del Pallol i de la instal·lació del mobiliari urbà. Un cop finalitzi aquesta segona fase, la plaça, finalment, s'obrirà al trànsit de vehicles. 

 

 

NOVETAT! Descarrega’t gratis al teu mòbil l’aplicació Android de Tarragona Digital i llegeix totes les notícies de Reus!

 

Després de les obres la zona donarà prioritat als vianants

Aquestes obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang posaran el punt final a la remodelació del Tomb de Ravals de la ciutat de Reus. Així doncs, després de la reurbanització d'aquesta zona, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per a vianants i el carreró de la Puríssima Sang es convertirà en un carrer a un sol nivell amb prioritat pels vianants. D'altra banda, el carrer d'Arnavat i Vilaró tindrà unes voreres més àmplies amb l'eliminació de tota la zona d'aparcament actual. L'execució de les obres té un pressupost d'adjudicació de 492.008,02 euros, amb l'IVA inclòs, i va a càrrec de l'empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras S.A. 

 

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris