Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

Desmantellada una gran plantació de marihuana a la finca del Megarancho de Reus

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Reus han trobat 600 plantes amagades en aquesta finca —abans es coneixia com el Club del Caballo— que es lloga per festes | S'han detingut dues persones
Un sergent dels Mossos en l'entrada amb autorització judicial a la plantació. | Guillem RS

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han desmantellat una plantació de marihuana d'interior amb més de 600 plantes a la masia Megarancho, a la partida de Rojals, al terme municipal de Reus. Van entrar a la finca aquest divendres, 27 de juliol, a primera hora del matí, tot i que l'operatiu s'ha allargat fins al vespre. S'han detingut dues persones, un home i una dona, les dues de nacionalitat espanyoles i de mitjana edat.

 

Alts consums elèctrics van alertar la policia

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, agents dels dos cossos van participar en un operatiu a primera hora del matí, juntament amb operaris d'Endesa, per una anomalia en el subministrament del fluid elèctric. Va ser llavors quan agents dels Mossos van veure una plantació exterior amb marihuana. Va ser llavors quan es van activar també agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos de Reus per poder esbrinar si hi havia més droga amagada a la finca. Quan els agents van tenir prou indicis que a l'interior hi podia haver una plantació, van demanar autorització al jutge per poder entrar-hi.

 

Dues patrulles dels Mossos entrant a la finca Megarancho, a Reus. | Guillem RS

 

A l'interior, i tal com es preveia, hi havia una gran plantació de marihuana preparada per la seva producció intensa amb llum artificial, les conegudes com a «indoor». Després del recompte, els agents van poder fer-se amb unes 600 plantes que ja han quedat en custòdia judicial a l'espera que avancin les investigacions. Els Mossos d'Esquadra van poder detenir a dues persones que eren els gestors de la plantació; no són els propietaris de la finca. S'haurà d'esbrinar ara quina responsabilitat tenien amb les 600 plantes que es van poder desmantellar.

 

Els agents també es van fer amb divers material per la cultivació; des d'extractors fins a llums per millorar-ne el cultiu. A l'espera de fer les declaracions en seu judicial, s'espera que els dos detinguts, un home i una dona, els dos de nacionalitat espanyola i de mitjana edat, siguin posats a disposició judicial imputats per un presumpte delicte contra la salut pública.

 

Una finca que es lloga per festes

Megarancho, o com es coneixia anteriorment, el Club del Caballo, és una finca que es dedica a la cria de cavalls però també lloga per fer-hi celebracions. Just aquest divendres al vespre una família marroquina havia de celebrar-hi una boda. Després de la inspecció, i en poder comprovar que s'havien modificat les connexions elèctriques, l'empresa responsable també en va tallar el servei. El Megarancho ja havia estat a l'ull de l'huracà per les festes llatines que s'hi feien i que s'allargaven durant hores i hores. Molts dels veïns d'aquesta partida de Rojals ja ho havien denunciat a la Guàrdia Urbana de la ciutat.

 

Dos agents dels Mossos esperant l'ordre judicial per poder accedir a l'anterior de la plantació. | Guillem RS

 

Els dos detinguts, en llibertat

Ja hi ha novetats per que respecta aquest cas. Tot just aquest dilluns 30 de juliol els dos inidividus han declarat ja a la seu policial i han quedat en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge. L'home de 71 anys té quatre antecedents, mentre que la dona de 43 té un. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris