Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Surten volant unes plaques d'un sostre a causa del vent a Reus

Cap persona ha resultat ferida | El fets han passat a la plaça de la Cultura de la Pau
Els Bombers i la Guàrdia Urbana han acordonat la zona pel perill que pot causar la caiguda del sostre | Jordi Olària

 

El fort temporal de vent d'aquestes darreres hores ha provocat que a Reus es produïssin diversos desperfectes. Un d'ells s'ha produït quan les plaques d'un sostre a la plaça de la Cultura de la Pau han sortit volant, per culpa del fort vent. Tanmateix, a la Riera d'Aragó un fanal ha caigut damunt de dos cotxes. El veïnat de la zona ha recollit les plaques que s'han despenjat del sostre mentre arribaven els Bombers de la Generalitat a arreglar els desperfectes. 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Les plaques metàl·liques no han deixat cap persona ferida a la zona | Jordi Olària

 

Han caigut les plaques del sostre

Les ventades han provocat que en aquest sostre de la plaça de la Cultura de la Pau de Reus, es despengessin les plaques metàl·liques. Per sort, cap persona ha resultat ferida tenint en compte que és una zona amb molta afluència d'infants. Els fets han succeït al voltant de dos quarts d'una del migdia, d'avui dijous 24 de gener. El veïnat i les persones que estaven a prop del lloc, han apilat les plaques en un racó metàl·liques que han sortit volant .

 

Els operaris arreglant la zona afectada | Jordi Olària

 

 

El fort vent ha fet caure les plaques

Diverses plaques han sortit volant a causa del vent, i altres s'han quedat malmeses per la forta ventada. Per aquest motiu, una dotació dels Bombers de Catalunya i una unitat d'atestats de la Guàrdia Urbana de Reus s'han apropat per acordonar la zona i realitzar les taques adequadament dels porxos. Dos operaris s'han posat a treballar en les tasques d'arreglament del sostre.

 

El veïnat ha apilat les plaques mentre venien els Bombers | Jordi Olària

 

Les plaques metàl·liques estaven en mal estat

El veïnat de la zona ha manifestat que l'estat del porxo de la plaça de la Cultura de la Pau fa anys que no està en bon estat i que suposava un perill per les persones que passaven per sota. D'aquesta manera, també expliquen que cap persona li feia cas al mal estat de les plaques.

 

Imatge del fanal caigut damunt dels cotxes a la Riera d'Aragó | TarragonaDigital.com

 

Un fanal ha caigut damunt de dos cotxes

Tanmateix, a la Riera d'Aragó de Reus un fanal ha caigut damunt de dos cotxes provocant que una persona resultés ferida lleu. La Guàrdia Urbana de Reus ha afirmat que la causa per la qual ha caigut el fanal és que aquest es trobava en mal estat, ja que l'orina dels animals hauria provocat corrosió.

Comentaris