Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La pluja fa caure un arbre de grans dimensions a la plaça d'Antoni Pedrol i Rius de Reus

La Guàrdia Urbana ha atès una quarantena d'incidències durant la matinada

 

Les fortes pluges que han caigut la nit i matinada d'aquest dimecres, 10 d'octubre, han provocat diverses incidències a la ciutat de Reus. En total, la Guàrdia Urbana de Reus ha registrat durant la matinada una quarantena d'incidències. Un dels incidents destacats és la caiguda d'un arbre, un pi de grans dimensions, a la plaça d'Antoni Pedrol Rius. L'arbre ha caigut d'una de les jardineres i ha quedat atravessat al mig del parc, afectant alguns dels cotxes que estaven aparcats al carrer de Xavier Gambús. 

 

Els operaris de la brigada de l'Ajuntament de Reus han acudit fins a la plaça per retirar l'arbre caigut. En primer lloc, els operaris retiraran diverses branques per alliberar pes de l'arbrei, a continuació, una gran grua s'encarregarà de retirar totalment el pi de grans dimensions. Els cotxes afectats per la caiguda de l'arbre també han estat atesos per una grua. 

 

Imatge del pi caigut a la plaça d'Antoni Pedrol Rius. | Isma Llanes

 

L'arbre ha caigut i ha afectat alguns cotxes aparcats al carrer de Xavier Gambús. | Isma Llanes

 

 

Diversos cotxes aturats i carrers tallats per l'acumulació d'aigua

El gran gruix de les actuacions policials, però, ha tingut a veure amb l'acumulació d'aigua i inundacions en determinats carrers, on s'ha hagut de tallar el trànsit de vehicles. Ara bé, en tots els casos les incidències ja estan tancades i la situació s'ha normaitzat. Així, els agents de la Guàrdia Urbana han hagut d'assistir els conductors de tres vehicles que havien quedat atrapats per l'acumulació d'aigua. Els incidents han tingut lloc al passeig de Misericòrdia amb el carrer de Rigoberta Menchu, on dos cotxes han quedat atrapats. El tercer vehicle s'ha quedat aturat a la carretera del Morell, i els agents també han hagut d'assistir el conductor. 

 

L'acumulació d'aigua ha obligat a talar puntualment determinats carrers, com ara el de Recasens i Mercader, el carrer dels Pagesos, l'avinguda de Marià Fortuny amb el camí de Tarragona, a la carretera T-11 amb l'avinguda de Bellissens, al carrer de Sol i Ortega, i al carrer de Manuel de Pedrolo amb el de Josep Pla. D'altra banda, la forta pluja ha aixecat tapes de clavergueram en alguns punts de la ciutat. També s'han donat casos de contenidors desplaçats a causa de l'aigua. Les inundacions han afectat, per exemple, l'escola l'Escola La Vitxeta, on el pati ha quedat totalment inundat. 

 

El pati de l'Escola La Vitxeta de Reus, inundat. | Carles Borja

 

 

La zona de Parcel·les Cases de Reus ha quedat inundada. | TarragonaDigital.com

 

Comentaris