Imatge d'un nen jugant a tennis al Club Tennis Reus Monterols

Un positiu d'un monitor del Club Tennis Reus Monterols obliga a tancar les activitats d'estiu

A principis de setmana un nen també va donar positiu

El Club Tennis Reus Monterols ha anunciat el tancament, de forma preventiva, de totes les activitats d'estiu de forma imminent. El motiu ha estat la detecció d'un cas positiu de Covid-19 a un entrenador del grup de competició de tennis.

Dues setmanes de tancament preventiu

El Club Tennis Reus Monterols ha enviat un correu informatiu a totes les famílies que formaven participaven en les activitats d'estiu. El motiu, malauradament, ha estat que s'ha detectat un cas positiu de coronavirus a un entrenador del grup de competició de tennis.

Actuant amb responsabilitat, el Club ha decidit tancar preventivament totes les activitats d'estiu de forma imminent per a les dues pròximes setmanes.

D'altra banda, però, aquest divendres s'ha ofert un servei d'acollida durant el matí per a les famílies que calgui, a més de mantenir el servei de menjador fins a les quatre de la tarda.

Un nen va donar positiu a principis de setmana

A principis de setmana, el Club Tennis Reus Monterols informava que un nen del grup de competició de tennis donava positiu en Covid-19 i, això, obligava que els integrants del seu grup d'entrenament i convivència fossin confinats preventivament, seguint el protocol establert pel Servei d'Urgències i Vigilància Epidemiològic de Catalunya (SUVEC). 

En un primer moment, el club va considerar-lo com «un cas aïllat» i, per aquest motiu, continuaven obertes les activitats seguint les mesures de seguretat i higiene establertes. Ara, després del positiu de l'entrenador, s'ha decidit anul·lar-les durant dues setmanes.


Comentaris