NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

Els Mossos requisen a un jove un pot de Nesquick ple de marihuana a Reus

Els fets han tingut lloc a l’estació de tren de la capital del Baix Camp
Imatge d'arxiu de l'estació de tren de Reus. | cedida

 

Un jove ha estat sorprès la tarda d'aquest dijous, 8 de novembre, amb un pot de Nesquick ple de marihuana. Segons informa el 'Diari de Tarragona', els fets han tingut lloc al voltant de les tres del migdia, quan dos joves amb estètica de grafiters eren a l'estació de tren de Reus i pujaven a un tren amb direcció a Tarragona. En aquell moment, els nois han sigut aturats pels vigilants de seguretat de l'estació ferroviària de la capital del Baix camp.

 

Un dels nois portava un pot de Nesquick amb bosses de marihuana

Els vigilants de seguretat han rebut l'avís de la presència dels dos joves, que ja estaven dins del tren. Els vigilants han identificat els joves i els han registrat per determinar si els dos nois duien pots d'esprai i altre material que servís per pintar grafits. Ara bé, els vigilants no han trobat pas esprais de pintura, sinó que s'han trobat amb un altre pot cilíndric i metàl·lic. Era un pot de la marca Nesquick, però a dins no hi havia cacau soluble, ja que els vigilants s'han trobat amb què hi havia una vintena de bosses de marihuana. Tot apunta que les bosses estaven preparades per a la seva venda.

 

Davant la troballa del pot de Nesquick amb la marihuana, els vigilants han retingut els joves i han donat l'avís als Mossos d'Esquadra, que s'han traslladat fins a l'estació de tren de Reus per fer-se càrrec del succés. Els agents de la policia catalana s'han endut el jove que havia estat sorprès amb la droga fins a la comissaria de Reus, juntament amb el pot amb la marihuana. Ara bé, es desconeix si finalment el noi ha sigut detingut per un delicte relacionat amb la tinença de drogues.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris