Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus premia les iniciatives turístiques i el comerç local

Una desena de membres del teixit comercial i turístic han vist reconeguda la seva tasca
Foto de grup dels premiats en la Nit del Comerç i Turisme de Reus. | TarragonaDigital.com

 

El comerç i el turisme de Reus ha celebrat, aquest dijous al vespre, la seva festa anual —i ja en van 27—. L'acte, celebrat a Cal Massó, ha servit per reconèixer trajectòries professionals, però també iniciatives de relativa nova creació. Suposa una trobada anual entre els sectors comercial i turístic de la ciutat de Reus, així com dels productors de la DOP Siurana.

 

D'entre el centenar llarg de persones que s'han trobat a Cal Massó s'han lliurat deu premis entre comerciants, productors d'oli i impulsors turístics. Els guardons, de fet, els lliuren l'Agència de Promoció de Ciutat, Unió de Botiguers, el Consell Regulador de la DOP Siurana, la Cambra de Comerç, el Gremi de Forners de Reus i Comarca, el Mercat Central i El Tomb de Reus.

 

Els premiats de la Nit del Comerç i el Turisme 2018

L'Agència Reus Promoció ha guardonat l'Associació Espais Ocults i l'Associació Priorat Enoturisme. En el primer cas se'ls ha atorgat el premi Turisme de Reus per la iniciativa que descobreix, any rere any, indrets de Reus que solen passar desapercebuts o que no estan oberts al públic. En el cas de l'entitat prioratina, s'ha volgut reconèixer la seva tasca amb el premi Iniciativa Turística.

 

Espais Ocults i l'Associació Priorat Enotutirme, premiats a les iniciatives turístiques | TarragonaDigital.com

 

 

Pel que fa a la Unió de Botiguers, ha lliurat dos guardons. Els han rebut la joieria Espasa, a qui s'ha atorgat el premi 'U' a la trajectòria comercial. La mateixa distinció 'U' però a la trajectòria històrica l'ha rebut la cistelleria Carbonell. Pel que fa al Tomb de Reus, ha reconegut Rosa Maria Salomó, de la sabateria Iglesias amb la Distinció a la Dependenta per una banda, i Pau Salvadó, president dels comerciants d'El Pallol amb la Distinció al Cap de Carrer.

 

El Mercat Central de Reus ha volgut homenatjar Teresa Gavaldà, de la Polleria Mata, amb el premi 'Tota una vida al mercat'. El Gremi de Forners de Reus i Comarca ha distingit el restaurant Abrasa'm de Reus; mentre que la Cambra de Comerç ha lliurat el premi Ser Botiguer a Antonio Plá de gelats i torrons Xixona. El Consell Regulador de la DOP Siurana, per últim, ha volgut homenatjar, a títol pòstum, a Josep Baiges Nogués com a prescriptor de l'oli DOP Siurana amb el premi Entenedor de l'any'.

Comentaris