GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Pere Aluja i Joaquim Enrech, números nou i deu de Junts per Reus

L'assemblea ratificarà dimecres la resta de la llista electoral
Pere Aluja i Joaquim Enrech, presentats pel cap de llista, Carles Pellicer | Junts per Reus

 

Junts per Reus ha presentat, aquest dimarts, els dos darrers noms de la llista electoral que s'anunciaran individualment. En aquest cas s'han unit dues presentacions, la del novè membre de la llista electoral, Pere Aluja, i la del desè, Joquim Enrech. Aluja és el delegat de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) al Baix Camp. Enrech, per la seva banda, actualment ocupa les regidories de Seguretat Ciutadana i Hisenda. L'assemblea local del partit ha de ratificar la llista completa aquest dimecres.

 

Presentació dels candidats nou i deu de la llista de Junts per Reus | Junts per Reus

 

Pere Aluja, nouvingut a la primera línia política

Si Teresa Pallarès, malgrat ser diputada de Junts per Catalunya, o Pep Cuerba, són els dos fitxatges de Junts per Reus fora del partit, Pere Aluja s'ha incorporat a la llista del PDECat amb el mateix perfil que Mariluz Caballero, des de la militància però sense haver participat mai en la primera línia política. L'ha presentat Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica; a banda de l'associacionisme social, Aluja també compta amb força bagatge en el món empresarial.

 

Carles Pellicer, cap de llista i actual alcalde, l'ha definit com una persona «familiar i tranquil·la», i també n'ha destacat la vocació que el porta a servir la societat. Marc Arza, per la seva banda, l'ha introduït destacant-ne la tenacitat. Ha assegurat que el caracteritza la «perseverança per aconseguir tot allò que es proposa», i que en aquest cas és, segons Arza, «fer avançar la nostra ciutat en tots els camps que afecten els ciutadans».

 

Pere Aluja durant la seva presentació com a número nou de la llista electoral | Junts per Reus

 

Pere Aluja, per la seva banda, ha volgut destacar la seva tasca com a delegat de la FANOC i la seva voluntat d'alleugerir les càrregues econòmiques de les famílies «com les nombroses, que és el meu cas, però també les monoparentals o famílies amb persones dependents». La segona presentació de la jornada va ser la de Joaquim Enrech, que ocuparà el número deu de la llista.

 

Joaquim Enrech i l'estabilitat econòmica de l'Ajuntament

«Un regidor discret i responsable de fer possible l’impossible, revertint una situació econòmica molt complicada», ha explicat Carles Pellicer per definir la tasca de Joaquim Enrech al govern municipal. El cap de llista ha volgut remarcar que Enrech és el responsable d'haver dut, diu, l'estabilitat als comptes municipals. Una feina que, segons el número deu de la llista, s'ha pogut fer «amb nota».

 

Joaquim Enrech, número deu de Junts per Reus | Junts per Reus

 

Enrech ha afirmat que el govern municipal del qual ha format part fins ara ha estat el responsable de revertir una situació que ha definit com a «complexa i enrevessada, sent la ciutat més endeutada d'Espanya». Ha sentenciat, però, que «vam ser capaços de revertir la situació amb nota». Joaquim Enrech ja formava part de la llista electoral de CiU l'any 2015, on ocupava la sisena plaça, la mateixa que l'any 2011.

 

També et pot interessar