Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

El principal canal de televisió de Rússia farà un reportatge turístic de Reus

S'emetrà dins el programa de continguts turístics 'Neputevye Zametki', un dels més populars de la televisió russa
La principal televisió de Rússia visita Reus per conèixer la ciutat de Gaudí | Cedida

 

 

Dilluns i dimarts, 8 i 9 d'octubre, el canal més important de la televisió estatal russa visita Reus per conèixer els principals atractius de turisme cultural de la ciutat, posant un especial èmfasi en la vida i obra d'Antoni Gaudí.

 

D'aquesta manera, dos càmeres i una redactora del programa 'Neputevye Zametki', en català, 'Apunts del viatger', juntament amb una representant del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Moscou, estan gravant un programa que, presentat pel reconegut periodista Dmitri Krylov, té un dels índexs de popularitat més alts de la televisió russa.

 

La vida i obra de Gaudí com a fil conductor

La gravació girarà al voltant de la figura de l'arquitecte Antoni Gaudí, tant pel que fa a la seva terra natal com pel que fa a les famosíssimes obres realitzades a Barcelona. Així doncs, 'Neputevye Zametki' visita Reus per conèixer la vinculació de Gaudí amb la ciutat, i alguns espais de la seva infància i joventut, dels quals es poden destacar l'església Prioral de Sant Pere i el campanar i la seva casa natal del carrer Sant Vicenç.

 

El programa visitarà també el Gaudí Centre Reus, el centre d'interpretació dedicat a la vida i l'obra de l'arquitecte, la Ruta del Modernisme, i els altres espais de referència cultural de la ciutat, com el Teatre Fortuny i el Museu de Reus.

 

A més a més, durant el cap de setmana els periodistes russos també van ser presents al Concurs de Castells de Tarragona, per fer arribar el fenomen casteller als milions de televidents del seu país.

 

El turisme rus és un dels principals mercats de la ciutat, que gràcies a les connexions de l'aeroport de Reus amb Rússia ha portat milers de visitants els darrers anys. Des del programa es volen mostrar els atractius de Reus des d'un punt de vista cultural, enogastronòmic i comercial.

 

 

La principal televisió de Rússia visita Reus per conèixer la ciutat de Gaudí | Cedida

 

Comentaris