Una incidència informàtica afecta una trentena de pacients a l'Hospital Sant Joan de Reus

Els afectats han anat a l'hospital a primera hora del matí i s'havien de fer una extracció de sang, però finalment se'ls ha donat una nova hora per als propers dies
Hi ha hagut una incidència de comunicació informàtica del laboratori de referència de Tarragona amb l'hospital | TarragonaDigital.com

 

Aquest dimecres, 1 d'agost, l'Hospital Sant Joan de Reus ha tingut un problema al sistema informàtic. Es tracta d'una incidència de comunicació informàtica del laboratori de referència de Tarragona amb l'hospital. Aquestes dificultats informàtiques han tingut lloc aquest matí, entre les 07.00 i les 09.30 hores. 

 

Com ha afectat al servei d'extracció de sang?

La incidència de comunicació informàtica ha afectat al voltant d'una trentena de pacients que s'havien de fer una extracció de sang, de les més de 100 persones que atén cada dia l'Hospital Sant Joan de Reus. 

 

Cal destacar que totes les persones que han estat afectades per aquest incident han estat reprogramades entre demà, 2 d'agost, i el pròxim dilluns, 6 d'agost. Malgrat tot, els pacients que s'han pogut esperar fins a les 09.30 hores han pogut dur a terme les extraccions avui. 

 

Altres incidents prop de l'Hospital Sant Joan de Reus

Aquest no ha estat l'únic incident que hi ha hagut pels voltants de l'Hospital Sant Joan de Reus en els darrers dies. Es tracta de l'incendi que va tenir lloc el passat dimarts, 24 de juliol, prop de l'Hospital. Un total de quatre dotacions de Bombers de la Generalitat per poder apagar l'incendi en un descampat que es trobava al costat de l'Hospital.

 

Segons la premsa dels Bombers es van veure afectats fins a 400 metres quadrats de terreny, en un avís que va arribar a les 15.45 hores de la mateixa tarda del 24 de juliol. A les cinc de la tarda del passat dimarts, la dotació dels Bombers es trobava remullant la zona, tot i que l'incendi no tenia cap perill d'afectar les zones del voltant. Cal destacar que no és el primer cop que el foc està present en aquest descampat del municipi. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris