Tots els actes d'aquest dimarts, 22 de setembre, per les Festes de Misericòrdia 2020 a Reus

Aquest dimarts les activitats segueixen a Reus per Misericòrdia

Dimarts 22

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de Trifàsic. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

De 17.00 a 19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, taller "Les onades del Modernisme". Activitat manipulativa de 30 minuts per a infants  de  4 a  10 anys acompanyats per  un adult. Taller gratuït amb aforament limitat, es recomana reserva prèvia a  infoturisme@reus.cat o al tel. 977 010 670.

18.30 h, al MAS IGLESIAS, espectacle infantil amb Això no és màgia, o sí!!! Espectacle d’animació “de-Struc-tiva" adreçat a tots els  públics,  on  un  mag excèntric i esbojarrat ens condueix a tot un món d’imaginació  i  il·lusió  amb situacions on una senzilla tovallola es converteix en un pollastre a  l’ast. Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

20.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, Romanços i altres canonades... Tàndem satíric amb les canonades i versots del  Canó de les Festes combinats amb  les històries de literatura reusenca de fil i canya del segle XIX del Carro dels Romanços! Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

"Misericòrdia 2020: Els Guardons de la Ciutat premien cinc trajectòries reusenques" "Agenda: Guardons de la Ciutat i tots els actes d'avui per les Festes de Misericòrdia!"