Reus organitza activitats per al jovent durant aquest Nadal

El programa NDL x Joves proposa activitats lúdiques i formatives per als joves de 12 a 17 anys
Imatge de les festes de Nadal a Reus. | Laia Solanellas

 

Aquestes vacances de Nadal no seran gens avorrides per als joves reusencs. Tallers de manualitats, de cuina, un escape room al campanar de la Prioral de Sant Pere, un taller d'handbol, una sortida al Salting de Reus o un curs de premonitori són algunes de les opcions per fer aquest Nadal per als joves i adolescents d’entre 12 i 17 anys. Es tracta del programa NDL x Joves, organitzat el Casal de Joves, que proposa aquestes activitats pels dies 27 i 28 de desembre, amb l’objectiu que els joves no es quedin a casa durant aquestes vacances de Nadal.

 

El Casal de Joves fa aquestes propostes per a una franja d’edat amb uns interessos d’oci, lleure i formatius que va més enllà de l’oferta que es pot trobar al Parc de Nadal, el qual està adreçat a un públic més infantil i familiar.

 

Així doncs, durant els dies 27 i 28 de desembre, els joves d’entre 12 i 17 anys no es podran pas avorrir i no caldrà que es quedi a casa, gràcies a l’oferta d’activitats proposades pel Casal Jove. El programa per als dos dies és el següent:

 

Dijous 27 de desembre

— 11 a 13 h: Taller «Fes-t'ho tu mateix: llums de Nadal»

— 10.30 a 13.30 h: Taller de cuina: aperitius nadalencs

— 18.30 a 19.30 h: Escape Room «La nit oculta del campanar», al campanar de la Prioral

— 20.00 a 21.00 h: Escape Room «La nit oculta del campanar», al campanar de la Prioral

 

Divendres 28 de desembre

— 11 a 13 h: Taller «Fes-t'ho tu mateix: decoració de Nadal»

— 10.30 a 13.30 h: Taller de cuina: postres nadalenques

— 18 a 19 h: Taller obert d’handbol a càrrec de l'equip d’handbol Reusenc Handbol Club

— De 21 a 22 h: Sortida al Salting Reus. Sortida oberta a joves de 12 a 17 anys amb invitació. Cal recollir la invitació al Casal de Joves la Palma a partir del dia 10 de desembre

 

Des del Casal Jove informen que les activitats del programa NDL x Joves són gratuïtes i orientades als joves de 12 a 17 anys. Ara bé, per participar-hi cal inscriure’s prèviament i tenir la Targeta Jove. Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi, ho podran fer a partir d’aquest dilluns, 10 de desembre, presencialment al Casal de Joves la Palma, al carrer de Castellvell número 24.

 

Curs de premonitors el 2, 3 i 4 de gener

A banda d’aquestes activitats, també es durà a terme un curs de premonitors i premonitoris els dies 2 de 10 a 14 h i el 3 i 4 de gener de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Aquest curs va orientat a joves d’entre 15 i 17 anys, i té un preu de 40 euros. Està organitzat per la Fundació Santa Maria de Siurana, i es farà al Casal de Joves i La Palma. Les inscripcions s’han de fer al Casal de Joves.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris