Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

La Fira Centre Comercial impulsarà la salut i l'esport durant el mes d'octubre

El centre comercial reusenc ha programat un mes d'octubre amb activitats i xerrades de les que destaca la segona Bicicletada popular solidària.
Imatge d'arxiu de La Fira Centre Comercial de Reus. | Miguel Cabrerizo

 

La Fira Centre Comercial de Reus ha presentat una nova agenda d'activitats previstes per aquest mes d'octubre, en el marc de la campanya 'Més Fira'. Aquesta vegada, el centre comercial reusenc vol impulsar i promoure l'activitat física i l'esport, sota el lema 'Més Vida', amb l'objectiu d'adreçar als seus clients i visitants aquestes pràctiques saludables. La nova agenda d'octubre, que podeu consultar a la seva web o perfil a Facebook, presenta activitats diverses que aniran des dels balls fins a les xerrades i presentacions de professionals en matèria esportiva.

 

L'acte estrella d'aquesta campanya serà l'organització de la segona edició de la Bicicletada popular solidària, que recorrerà els carrers de la capital del Baix Camp a benefici d'entitats solidàries i benèfiques. La Fira organitzarà aquestes activitats relacionades amb la salut i la pràctica esportiva, previstes del 2 al 14 d'octubre.

 

Salut a través de l'esport

La Fira Centre Comercial de Reus ha volgut promoure, dins del marc d'activitats 'Més Fira', activitats per a millorar els hàbits dels seus visitants a través de l'impuls per a aquest mes d'octubre d'una agenda plena d'esdeveniments, sota el lema 'Més Vida'. Concretament, s'ha anunciat pels pròxims dies, del 2 al 14 d'octubre, accions que aniran encaminades a promoure l'activitat física per a totes aquelles persones que visitin el centre comercial durant la primera quinzena del mes. 

 

Activitats com balls de Zumba, Hip Hop Combat i Balls Llatins; gimnàstica hipopressiva, ioga, i pilates seran les pràctiques que oferirà La Fira per tal que els usuaris, clients i visitants del centre puguin estar gaudint de l'experiència comercial i a la vegada tenir l'opció de participar en aquestes activitats. Totes aquestes activitats seran gratuïtes i es faran de 18.30h a 19.15h i de 19.30h a 20.15h. 

 

Xerrades i la Bicicletada popular solidària

Des de l'organització del centre comercial reusenc, han volgut també apropar als seus clients i visitants l'opció d'assistir a les xerrades que organitzarà amb l'objectiu de promoure l'esport a la capital del Baix Camp. Aquestes xerrades seran impartides per professionals de l'esport i la salut com el Doctor Luís Franco, l'entrenador Xavier Miralpeix amb la presentació del seu últim llibre, Sandra Jordà ciclista i influencer i Núria Castán, millor esportista de Reus 2018.

 

L'acte central del 'Més Vida' residirà en la celebració de la segona edició de la Bicicletada popular solidària, que tindrà lloc el 14 d'octubre i recorrerà els carrers de Reus. La recaptació anirà a benefici de la 'Fundación Noelia', que treballa per promoure la recerca i el coneixement al voltant de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

Comentaris