Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

Reus es vestirà de teatre musical amb la cinquena edició del festival RTM

El festival Reus Teatre Musical es durà a terme el 9, 10 i 11 de novembre al Teatre Bravium
Presentació del Reus Teatre Musical Festival al Teatre Bravium | Cedida

 

El Teatre Bravium de Reus acollirà l'art del musical durant els dies 9, 10 i 11 de novembre, amb la 5a edició del Festival Reus Teatre Musical (RTM), organitzat pel col·lectiu de Les Artistes Locals. Enguany arriba amb una programació que té com a objectiu visibilitzar a companyies professionals, tant catalanes com nacionals. El festival Reus Teatre Musical (RTM), és l'únic que se celebra a l'estat espanyol amb el musical com a eix principal.

 

El RTM arriba a la 5a edició

El festival RTM va néixer l'any 2014 de la mà de la companyia Les Artistes Locals, i al llarg dels anys s'ha anat consolidant. L'Alba Aluja, la Irene Benavent i la Georgina Llauradó són Les Artistes Locals, que a banda del RTM Festival també han organitzat el Quarts de Teatre, un festival trimestral de Microteatre en col·laboració amb Perejil's Sounds. Ahir, 29 d'octubre, es va dur a terme la presentació de la 5a edició del Festival Reus Teatre Musical (RTM), al Teatre Bravium.

 

El Bravium Teatre acollirà la cinquena edició del Reus Teatre Musical. | Cedida

 

Enguany el RTM inclou a la seva programació, tres representacions on el preu de l'entrada per cada espectacle tindrà un cost de 10 euros i es podrà adquirir, de manera anticipada a entradium.com. Totes les obres es duran a terme al Teatre Bravium.

 

Divendres 9: 'Ventures i desventures d'una actriu de musicals'

De la mà de la Companyia Sargantana AC Música, divendres 9 de novembre es representarà l'obra musical de 'Ventures i desventures d'una actriu de musicals', a les nou del vespre. Passant per 'La Bella i la Bèstia', 'Mama Mia' i per 'Somriures i Llàgrimes', Rita Barber decideix crear el seu propi musical fent ironia de tot el que envolta el món del teatre musical. El músic Kiev Portella l'acompanya al piano en les seves aventures i desventures.

 

Dissabte 10: 'Paquito forever'

A les nou del vespre l'actor Joan Vázquez, interpretarà a l'artista Paco Alonso en versió cabaret. Un espectacle que narra la història de Paco Alonso, que va començar la seva trajectòria al Paral·lel de Barcelona als anys 50 i que va arribar fins a Nova York. Paco Alonso es va submergir en un món del teatre que el portava a ballar i cantar als espectacles més importants d'aquella època.

 

Diumenge 11: 'Tot el que no ens vam dir'

L'última representació del festival es durà a terme el diumenge 11 de novembre, a les 19.30 hores. 'Tot el que no ens vam dir', és una obra musical d'Alícia Serrat i Miquel Tejada on un grup d'alumnes universitaris de Filosofia han de fer un treball d'ètica. Una història que tracta els temes de l'amor, l'amistat, els límits personals i sobre aquelles coses difícils d'explicar.

Comentaris