Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Adjudiquen la direcció i redacció dels projectes per recuperar la Boca de la Mina

L'oficina d'arquitectura Batlle i Roig s'encarregarà de dur a terme aquesta iniciativa, amb un pressupost de més de 150.000 euros
Reus adjudica a Batlle i Roig la redacció i direcció dels projectes de recuperació de la Boca de la Mina | CEDIDA

 

L'Ajuntament de Reus ha concedit la redacció i direcció dels projectes d'obres del condicionament i recuperació del passeig de la Boca de la Mina a l'oficina d'arquitectura Batlle i Roig. El contracte que han firmat inclou tres elements clau del pla: la millora del passeig de la Boca de la Mina, del Jardí Agrari del Camp i del parc de les Olors, amb els equipaments complementaris que siguin necessaris. 

 

Pressupost i termini de les obres de recuperació de la Boca de la Mina

S'ha acordat un pressupost total de 150.306,93 euros amb IVA inclòs. D'altra banda, el termini per executar les obres varia en funció dels treballs que s'han de realitzar. Així doncs, la redacció de projectes tècnics es farà en un termini de cinc mesos i la direcció de les obres es farà en divuit mesos. S'ha previst que l'any 2019 finalitzin les tres actuacions i l'any 2020 el Jardí Agrari i el parc de les Olors. 

 

A més, l'empresa Batlle Roig Arquitectura haurà de realitzar els treballs basant-se en els projectes ja executats pels serveis tècnics de la regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus. 

 

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha explicat que «estem molt satisfets, no només per les referències de l’empresa adjudicatària, sinó pel número i la qualitat de totes les ofertes presentades». A més ha emfatitzat que «tindrem segur un gran projecte de recuperació de la Boca de la Mina; que és el que es mereix una inversió estratègica com aquesta, que ha de condicionar i dignificar un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental al nord de la ciutat». 

 

Batlle Roig Arquitectura, l'empresa adjudicatària del contracte

És una oficina d'arquitectura, formada per un equip de més de noranta professionals, que es dedica al sector de l'arquitectura, el paisatgisme, el planejament, el medi ambient, l'enginyeria i l'arquitectura tècnica.

 

Ha col·laborat amb diverses institucions i empreses com els ajuntaments de Barcelona, Sant Cugat, Saragossa, Tolouse, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Incasòl, el Futbol Club Barcelona, Telefónica, Inditex, el Reial Automòbil Club de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Comissió del Mercat de Telecomunicacions, la Caixa o Catalunya Caixa. 

 

A més, té una gran experiència en projectes i treballs semblants als de Reus com el parc dels Ocellets, de l'Hospitalet de Llobregat; el parc Atlàntic de la Vaguada de las Llamas, a Santander; l'eix de la Via-Fase 1, a Vilafranca del Penedès; Parc de Vallmora, a El Masnou; la recuperació mediambiental dels marges del riu Llobregat; el parc de la Marina, a Viladecans; el parc Central, a Sant Cugat del Vallès; el parc Catalunya, a Sabadell; entre d'altres. 

 

Premis que ha rebut de l'oficina d'arquitectura Batlle Roig

Tanmateix, a Reus es pot trobar un exemple de la seva obra amb l'Institut Roseta Mauri, que va guanyar la IX Binennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota en la categoria d'equipaments públics. Per altre costat, Batlle Roig Arquitectura ha rebut un gran nombre de reconeixements i premis en els diversos àmbits en què treballa. 

 

En aquest sentit l'oficina d'arquitectura ha estat premiada amb projectes com el Centre Esportiu de la Ciutadella a Barcelona, la restauració paisatgística de l’Abocador del Garraf, l'Hotel d’Insectes al Parc de Vallmora del Masnou, el recinte del palmerar i gàbies per guacamais al Zoo de Barcelona, entre d'altres. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris