La quarta Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus escalfa motors

Els col·lectius que vulguin participar-hi ja es poden inscriure
Imatge d'arxiu de la Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus | Ajuntament de Reus

 

La quarta Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus ja escalfa motors, i l'Ajuntament ha obert el termini per participar-hi. L'acte vol ser un punt de trobada entre les associacions i la ciutadania que vulgui conèixer els seus projectes. El pròxim 18 d'octubre, a la plaça del Prim, entre dos quarts d'onze del matí i les dues del migdia, s'hi donaran cita entitats i projectes de voluntariat d'arreu de l'àrea metropolitana de Tarragona.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

L'any passat va comptar amb una quinzena de col·lectius participants en una jornada que organitza el Punt de Voluntariat. Es tracta d'un servei municipal que depèn de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, però que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social. Per una banda es busca que la ciutadania pugui conèixer els projectes per boca d'aquelles persones que els duen a terme.

Per altra banda, però, també es veu la Mostra com una oportunitat per a les entitats d'atraure nous voluntaris a les entitats que els ajudin a executar la seva tasca altruista. El Punt de Voluntariat, de fet, té entre les seves tasques «assessorar les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l'oferta i on dirigir-se». Amb la Mostra com a jornada més visible, durant l'any col·labora amb les entitats socials per ajudar-les a implementar les seves iniciatives i facilitar-los el contacte amb voluntaris potencials.

El pròxim 18 d'octubre deixaran la seva ubicació habitual, al Centre Cívic del Carme —a la plaça de la Patacada de Reus— i sortiran al carrer per instal·lar-se a la plaça del Prim, guanyant més visibilitat de la que sol ser habitual. Tots aquells col·lectius que vulguin participar de la Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus poden adreçar-se al correu electrònic del Punt de Voluntariat: puntreus@voluntaris.cat.

"😱Causa un accident a l'A-7 conduint molt borratxo i intenta fugir de l'hospital" "🎉 REUS: Els cinc imprescindibles de la Festa de Misericòrdia!"