AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Quatre reusenques participen en el programa 'Boom' d'Antena 3

Les concursants van plantar cara però no van poder vèncer l'equip dels 'Lobos' que porta competint més de 400 programes
Quatre reusenques participen en el programa 'Boom' d'Antena 3 | Antena 3

 

 

El passat dimecres, 13 de febrer, el programa 'Boom' d'Antena 3 va comptar amb la participació de quatre reusenques. Infermeres i companyes de feina a l'hospital, la Sara, l'Anna, la Marta i la Carol es van haver d'enfrontar a l'equip de rècord dels 'Lobos'.

 

 

Les 'Adrenalina', que així és com s'anomenava el seu equip, van plantar cara de principi a fi, assolint una puntuació de 2.700 euros i eliminant dos concursants de l'equip rival; però en la fase final del concurs no van poder batre el Manu, l'Erundino, el Valentín i l'Alberto, que duen més de 400 programes seguits vencent la resta de concursants que han passat per 'Boom'.

 

Tot plegat una participació breu però intensa de les del Baix Camp, que més enllà del concurs, es van guanyar el públic i els espectadors; descobrint les seves aficions, o la impressionant anècdota de l'Anna, campiona del món de patinatge artístic amb el Reus Deportiu l'any 2012.

 

 

Els 'llops' imbatibles

Amb més de 400 programes a l'esquena, els 'Lobos' s'han convertit durant mesos en tot un fenomen televisiu, esdevenint una part indestriable del mateix programa al qual participen. La seva naturalitat i senzillesa davant les càmeres amaguen un gran coneixement en tota mena d'àmbits, que els han catapultat a acumular més de de 2 milions d'euros al programa.

 

Des del 16 de maig del 2017, el Manu, l'Erundino, el Valentín i l'Alberto han batut el rècord mundial de participació a 'Boom', vencent amb solvència la majoria dels seus contrincants i amb el repte de guanyar el pot final que els coroni com a vencedors del programa i els permeti endur-se una bona suma de diners a casa.

 

De fet, s'especula que en els pròxims dies podrien aconseguir el pot de més de 3 milions d'euros, ja que el programa 'El Hormiguero' ha anunciat que els entrevistarà aquest mateix dijous, 21 de febrer.

 

Els 'Lobos' porten més de 400 programes vencent els seus contrincants i lluitant per aconseguir el pot | Antena 3