Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 morts en un incendi a Tortosa

La Fundació Reddis subvencionarà a dos centres educatius de Reus

La fundació ha anunciat que ajudarà econòmicament l'escola Alberich i Casas i l'Institut Domènech i Montaner en la compra de llibres de text
La Fundació Reddis contribuirà amb 4.000 euros destinada a la compra de llibres de text | Reddis

 

Aquest dimarts 9 d'octubre, la Fundació Privada Reddis de Reus ha anunciat que ha realitzat una aportació econòmica a dos centres d'ensenyament de la capital del Baix Camp, destinada a la compra de llibres de text. Els centres que han rebut l'aportació econòmica són l'Escola Dr. Alberich i Casas i l'Institut Domènech i Montaner. Aquestes ajudes s'invertiran en la gestió i adquisició, per part dels centres beneficiats, de material educatiu i informàtic.

 

D'aquesta manera, la fundació ha destinat una quantitat de 4.000 euros que es repartiran equitativament entre les dues institucions escolars de la localitat reusenca. La Fundació Reddis destina aquests fons per tal d'ajudar a les famílies dels centres educatius amb menys recursos, que no poden adquirir material escolar, com és el cas dels llibres de text. D'aquesta manera, porten invertits 50.000 euros al llarg dels últims 7 anys, en diferents centres de Reus.

 

Una subvenció destinada a les famílies amb menys recursos econòmics

La direcció de la Fundació Privada Reddis ha confirmat aquest dimarts 9 d'octubre la seva intenció de seguir aportant econòmicament, mitjançant subvencions, als centres d'ensenyament de la capital del Baix Camp. Aquest any han escollit dos centres: l'Escola Dr. Alberich i Casas i l'Institut Domènech i Montaner. La fundació ha aportat una quantitat de 4.000 euros, 2.000 euros a repartir per cada centre, que aniran destinats a l'adquisició de material escolar.

 

Aquesta mesura va ser aprovada per la comissió d'ensenyament de la institució reusenca, tot just fa set anys. Les ajudes i inversions es destinen amb l'objectiu de poder resoldre les dificultats econòmiques que pateixen algunes de les famílies del municipi, que no poden assumir l'alt cost dels llibres de text i material escolar pels seus fills. Amb aquesta finalitat, Reddis tracta de compensar la desigualtat social i mostra el seu compromís amb el dret universal a l'ensenyament i l'educació.

 

Reddis ha invertit 50.000 euros en els últims 7 anys

Més de 20 centres educatius de la ciutat de Reus s'han vist beneficiats per aquestes inversions, on la Fundació Privada Reddis ha invertit un total de 50.000 euros, en temps de dificultat econòmica. En aquests temps de crisi econòmica mundial, la fundació reusenca es mostra al costat de les famílies de la ciutat amb menys recursos, sent fidels als seus principis que es recullen en les seves actes fundacionals.

Comentaris