Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Inverteixen 50.000 euros en la remodelació del Teatre Bartrina de Reus

Els diners han anat destinats per adequar la sala amb butaques noves i un nou sistema d'il·luminació
Es canviaran les butaques i el sistema d'il·luminació del Teatre| Teatre Bartrina

 

El Teatre Bartrina de Reus lluirà una nova imatge per la nova temporada d'espectacles i és que durant l'època d'estiu, mentre el teatre no estava obert a la població, s'ha aprofitat per fer-hi remodelacions. La més destacada és el canvi de butaques per preservar la conservació d'uns dels teatres més importants de la ciutat. Aquestes obres de conservació han tingut una inversió total de 50.000 euros que han anat a càrrec de l'Ajuntament de Reus.

 

L'Ajuntament de Reus ha invertit 50.000 euros en el teatre

En aquesta acció de rentada de cara l'Ajuntament de Reus ha invertit un pressupost total de 50.000 euros per la millora del Teatre Bartrina, del qual s'han destinat 26.841,41 euros a la part més logística i uns 23.000 euros principalment per material escènic.

  

L'última remodelació que va rebre el Teatre Bartrina va ser entre els anys 1995 i 1997, sota la direcció de l'arquitecte Anton Pàmies Martorell, havent passat més de 20 anys sense fer-hi cap canvi, que han anat provocant el deteriorament l'espai. A banda, del canvi de les butaques, que han suposat un pressupost de 10.000 euros, també s'ha substituït la il·luminació de la sala per llums LED, fet que permetrà l'estalvi d'energia.

 

Substitució de les màquines escèniques

A més, s'ha realitzat un procés d'ignifugació tant de les teles, com de les butaques i les cadires del teatre per prevenir possibles incendis. Tanmateix, s'ha millorat el subministrament d'aigua passant a ser de més seguretat i s'ha comprat una centraleta contra els incendis.

  

Una altra gran inversió ha anat destinada al canvi de les màquines escèniques, que ha comportat la compra d'una nova taula de control d'il·luminació així com, una taula nova de control de so. També s'han substituït micròfons, el cablejat, les teles o el fons negre de l'escenari entre altres coses.

 

El Bartrina ha posat en venda les entrades per la temporada de tardor

El Teatre Bartrina es prepara per afrontar la nova temporada teatral d'aquesta tardor i no ho pot fer millor que amb una rentada de cara. Amb les entrades ja disponibles a la seva pàgina web, el Bartrina iniciarà la temporada amb l'espectacle 'Rhumans' de Rhum & Cia, i amb Obeses, Toto Soler i Gemma Hummet com protagonistes musicals d'aquesta tardor.

Comentaris