Tanca un històric: El Restaurant Florida abaixa la persiana

Els propietaris volen traspassar el negoci
Tanca el Restaurant Florida de Reus | Google Maps

A principis de mes s'anunciava el tancament de la pizzeria Góndola de Reus, amb més de 35 anys d'història gastronòmica a les esquenes a la ciutat. Després d'aquest, ara ha estat el torn d'un emblemàtic a la plaça del Mercadal, el Restaurant Florida, després de més de tres dècades dirigit pels actuals propietaris, però obert a mitjan segle XX.

La fonda més antiga de Reus

El Restaurant Florida, obert l'any 1948 com a Fonda Florida, és un referent de la gastronomia de Reus i, a més, la fonda més antiga de la ciutat després del tancament del Simonet. A més, compta amb un dels balcons més privilegiats de Reus, a la plaça del Mercadal, al costat de l'Ajuntament de la ciutat. 

Situat al primer pis del número 2 del carrer Metge Fortuny, el Florida destacava per la seva cuina catalana tradicional i dirigida pels seus propietaris, el Joan Albert, ja jubilat, i la Maria, qui gestionava actualment el local, també ho ha fet recentment. Amb més 35 anys dirigint el cèntric restaurant reusenc, la intenció dels propietaris és traspassar el negoci.

Amb 72 anys d'història, el Restaurant Florida buscarà un nou inquilí que vulgui dirigir un restaurant amb molta història i un dels més emblemàtics de la ciutat de Reus.

"Atenció: La mesura que prepara Reus per al barri de la Sardana" "Bona notícia: La inversió que una empresa portarà a Reus i crearà nous llocs de treball"