La Guàrdia Urbana de Reus precinta el restaurant El Tupí per «problemes amb la regidoria de Medi Ambient»

El local s'ha vist en l'obligació de tancar perquè no podia assumir el cost de la reparació
El restaurant El Tupí està situat al carrer de l'alcalde Joan Beltran de Reus | Laia Riba

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat el restaurant El Tupí, situat al carrer de l'Alcalde Joan Beltran, aquest matí de dimarts 7 de maig. El propietari de l'establiment ha explicat a través de les xarxes socials que el local ha estat tancat definitivament per «problemes amb la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus». 

 

Part del restaurant es va cremar fa dos anys | Laia Riba

 

No han pogut assumir la reparació després de l'incendi

Fa dos anys aquest restaurant reusenc va partir un incendi a la cuina, fet que va provocar diverses destrosses al local. Com a conseqüència de les flames els propietaris havien d'afrontar les reformes de reparació del restaurant, entre elles el canvi de la campana extractora de la cuina. Segons explica el veïnat de la zona a aquest mitjà, els serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, per motius de seguretat, li van recomanar als propietaris que canviessin la campana extractora.

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat el local de restauració  | Laia Riba

 

El Tupí tanca definitivament

Finalment, els propietaris del local no han pogut assumir el cost de la reparació, fet que ha provocat que els agents de la Guàrdia Urbana es veiessin en l'obligació de tancar el local per no complir la decisió de Medi Ambient. La clientela del restaurant reusenc i les amistats dels propietaris del Tupí, els hi han mostrat el seu suport a través de les xarxes socials

 

Locals de restauració que abaixen la persiana a Reus

El tancament del restaurant El Tupí se suma als diversos locals que recentment han tancat a la ciutat de Reus. Un exemple és l'establiment del carrer de Santa Anna, també dedicat a la restauració que va abaixar la persiana el passat mes de febrer, el Color d'Olor de Poma, el restaurant de l'expresident del Parlament, Ernest Benach. Els propietaris del local també van anunciar el tancament del restaurant en un comunicat a través de les xarxes socials.