Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Divendres radiant amb sol i temperatures més altes al migdia

Arriba la 48a exproReus amb més marques d’automoció que mai

Del 10 al 14 d'octubre, un total de 150 expositors de tots els sectors seran al recinte de firaReus
L'exproReus torna del 10 al 14 d'octubre en la seva 48a edició | Laia Solanellas

 

Torna a firaReus la fira multisectorial de referència del territori: l’exproReus. Del 10 al 14 d’octubre  el recinte firal acollirà, de nou, aquesta gran representació de marques d’automoció, en un esdeveniment que ja arriba a la seva 48a edició. Enguany la fira manté els 10.000 metres quadrats d’espai, que destinarà a la venda dels vehicles. A la fira no només s’hi exposen i venen cotxes, sinó que també s’hi podran trobar motocicletes i vehicles industrials i maquinària. De fet, dels 10.000 metres, 500 estan destinats a les motos, i 800 als vehicles industrials. L’exproReus comptarà, aquest 2018, amb més marques d’automoció que mai.

 

En total, els visitants i possibles compradors d’un nou vehicle trobaran, aquest any, un total de 33 marques d’automoció, que són AIXAM, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, TATA, Toyota, Volkswagen i Volvo. Del món de les motocicletes, per la seva banda, hi seran presents les cases Benelli, BMW, Ducati, Harley, Honda, Yamaha, Kymco, Norton, Piaggio, Suzuki o Triumph, entre d'altres.

 

La Federació d’Associacions de Concessionaris d’Automoció (FACONAUTO), destaca el  bon moment que viu el sector de l’automoció, ja que va començar amb força aquest any 2018. Aqiesta 48a edició de l’exproReus arriba després que el passat 1 de setembre entrés en vigor de la nova normativa de càlcul d’emissions WLTP, la qual ha motivat polítiques comercials favorables als clients per acabar amb els escotcs.

 

L'any passat es va generar un impacte econòmic d'11,5 milions d'euros

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha recordat que en la passada edició, l’exproReus va gaudir d’uns resultats molt positius i que «va generar un impacte econòmic d’11,5 milions d’euros, 4 milions més que en l’anterior edició. D’aquests 11,5 milions d’euros, el sector de l’automoció va assolir un destacat volum de facturació amb més de 500 vehicles venuts, entre cotxes i motos». 

 

El President del Comitè Executiu d’exproReus, Isaac Sanromà, ha destacat que «l’automoció és un dels sectors més valorats pels visitants per la qual cosa, s’ha volgut millorar en els últims anys l’espai destinat a la venda de vehicles, amb la incorporació de més marques i l’ampliació de metres quadrats». De manera global, l’exproReus d’enguany comptarà amb un total de 150 expositors de tots els sectors i ocuparà un total de 23.000 metres quadrats, tenint en compte tant el recinte interior com l’exterior.

Comentaris