Reus acull la quarta edició de la jornada 'A Reus fem Comerç!'

Adreçada als professionals del sector, tindrà lloc el pròxim 28 de febrer a Cal Massó
L'Agència Reus Promoció organitza la quarta edició de la jornada 'A Reus fem Comerç!' | delCamp.cat

 

 

El pròxim dijous 28 de febrer, Cal Massó acollirà la quarta edició de la jornada 'A Reus Fem Comerç!'. Després de la bona acollida de les tres darreres edicions, realitzades al 2018, l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l'Institut Superior de Comerç Komercium i de les entitats comercials de la ciutat, retroben aquest espai de treball, debat i divulgació del món del comerç de la ciutat.

 

Aquesta nova edició acollirà dues ponències a càrrec de Jordi Bacaria, economista i consultor de l’empresa J3B, especialista en projectes en l’àmbit del comerç, indústria i el turisme i Carme Peix, sòcia directora de Hidra Publicitat, empresa especialitzada en comerç urbà i creació i gestió de plans de dinamització comercial. La primera ponència serà sobre la dinamització de la ciutat i la segona tractarà la forma de treball de les entitats del sector i l'administració pública.

 

 

 

 

 

Un espai de debat per compartir inquietuds

Com ja és habitual en aquesta iniciativa, les ponències seran en si mateixes un espai de debat, que comptarà amb la participació de tots els assistents i de les quals s’extrauran unes conclusions finals. Tot plegat amb la voluntat de conèixer i valorar les inquietuds del sector a la ciutat de Reus i en un context global.

 

Per tal de participar a l'acte, que s'iniciarà a la una del migdia i acabarà a les cinc de la tarda, els interessats s'hauran d'inscriure abans del 22 de febrer; una inscripció gratuïta que es pot realitzar a través d'aquest enllaç, o trucant al telèfon de Komercium: 977 087 325.

 

Imatge de la segona jornada 'A Reus fem comerç' que es va celebrar a Cal Massó el 5 de juliol del 2018 | cedida