Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Reus acull la tercera jornada 'A Reus fem Comerç'

El pròxim 18 d'octubre la Llotja de Reus acollirà aquesta jornada amb espais oberts de debat
La Llotja de Reus en una imatge d'arxiu | Miguel Cabrerizo

 

El pròxim dijous 18 d'octubre, la Llotja de Reus acollirà la tercera edició de la jornada 'A Reus Fem Comerç'. Per tercer cop aquest any, l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l'Institut Superior de Comerç Komercium i de les entitats comercials de la ciutat, acullen aquest espai de treball, debat i divulgació del món del comerç de la ciutat.

 

Aquesta nova edició servirà per presentar la nova campanya de tardor 'Desitja'm. Compra'm a Reus' i a continuació s'iniciaran els espais de debat, que estaran moderats per experts del sector comercial de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i dels Cicles Formatius de Grau Mig d'Activitats Comercials de l'Institut Baix Camp.

 

Una jornada oberta a tothom

La participació en els espais de debat, així com tota la jornada, serà oberta i gratuïta, i si bé s'espera la participació de professionals i persones vinculades al sector comercial, també hi podrà participar qualsevol persona interessada que s'inscrigui a l'acte.

 

D'aquesta manera doncs, l'objectiu de la jornada és valorar i conèixer les inquietuds del sector comercial de la ciutat sobre la situació actual, ja sigui en l'àmbit municipal, com en escala global.

 

A dos quarts de dues del migdia, la Llotja de Reus, situada a la plaça Prim, iniciarà la jornada amb un pica-pica i recepció dels assistents, perquè, a continuació, Carles Pellicer, alcalde de Reus, juntament amb Montserrat Caelles, regidora de Projecció de la Ciutat, donin la benvinguda als assistents. Les taules rodones de debat s'allargaran fins a les cinc de la tarda.

 

D'altra banda, cal recordar que per tal de poder participar en la jornada cal inscriure's a través d'internet o bé trucant al telèfon de Komercium, el 977 087 325, com a molt tard fins al pròxim dia 15 d'octubre.

 

Imatge de la segona jornada 'A Reus fem comerç' que es va celebrar a Cal Massó el passat 5 de juliol | cedida

 

Comentaris