Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus aprofita l'estiu per millorar i fer tasques de manteniment a les escoles

El consistori ha realitzat treballs a tots els centres públics de primària i a les escoles bressol municipals
Parets acabades de pintar a l'Escola Marià Fortuny | cedida

 

Aquest estiu l'Ajuntament de Reus ha realitzat tasques de millora i manteniment al conjunt de centres educatius públics d'infantil i primària de la ciutat. Principalment les obres s'han basat en la neteja dels patis i jardins, i en treballs de pintura tant a l'interior com a l'exterior dels edificis.

 

La regidora d'Ensenyament i Política Lingüística M. Dolors Sardà, ha explicat que «l'alumnat, les famílies i els professionals dels centres reusencs disposaran a partir del 12 de setembre, coincidint amb el primer dia de curs, d'unes millors condicions per desenvolupar l'activitat educativa». Des del consistori de la capital del Baix Camp s'ha treballat intensament perquè les escoles puguin iniciar el curs amb les obres de manteniment i millora finalitzades, oferint així unes millors condicions des de l'inici, i evitant que alumnes i professors hagin de conviure amb les molèsties que generen aquest tipus d'actuacions.

 

Les tasques que ha realitzat l'Ajuntament de Reus als centres educatius

 

El consistori ha fet regularment treballs de neteja de runa vegetal i herbes, així com el manteniment de pistes i jardineria de totes les escoles públiques i a les escoles de bressol municipal. Tanmateix, amb personal contractat a través dels plans d'ocupació, s'han pintat i repintat gran part de les dependències administratives, zones comunes, aules i espais exteriors a les escoles Joan Rebull, Teresa Miquel i Pàmies, Montsant, Rubió i Ors, Misericòrdia, Marià Fortuny, Cèlia Artiga, Eduard Toda, Pompeu Fabra, Dr. Alberich i Casas, La Vitxeta; i a les escoles bressol La Ginesta i L'Olivera.

 

A més a més, s'ha fet un treball artístic especial de pintura a la façana del Centre de Suport a les Famílies Mas Pintat, amb motiu dels 10 anys del Mas Pintat i de l'EBM El Marfull; una tasca que vol fer més visibles els accessos dels dos equipaments educatius.

 

Amb el suport de la Regidoria de Salut Pública, s'han fet tasques de desinfecció i salubritat en diferents instal·lacions escolars seguint els protocols habituals. Per altra banda, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha fet obres de reforma i millora als vestidors de l'Escola Rosa Sensat, ha enllestit les obres d'ampliació i adequació del menjador de l'Escola Prat de la Riba, fet que ha comportat també la instal·lació d'un nou mòdul per a ús educatiu, i de la mateixa manera, ha fet obres de reparació del sistema de calefacció a l'Escola Dr. Alberich i Casas.

 

Imatge d'arxiu de l'escola Alberich i Casas. | TarragonaDigital.com
Comentaris