NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Reus Capital Partners i Ticnova venen 'La Liga de Videojuegos Profesional' per 22 MEUR

Les dues empreses reusenques han venut Fandroid, propietària de la lliga, a Mediapro
Mediapro es fa amb el 100% de la LVP per 22 milions d'euros | Facebook / LVP

 

Reus Capital Partners i Ticnova han culminat la venda de l'empresa Fandroid, propietària de 'La Liga de Videojuegos Profesional' (LVP) al grup Mediapro. L'operació s'ha realitzat en dues fases, la primera el 2016 i la segona aquest passat mes d'abril, i s'ha tancat per un total de 22 milions d'euros. En aquest sentit, Mediapro controlarà un dels majors operadors de competicions de videojocs al món i el més gran d'e-sports en llengua hispana. 

 

Venen la LVP per 22 milions d'euros

Les dues empreses de la capital del Baix Camp, Reus Capital Partners i Ticnova han venut l'empresa Fandroid, creada el 2009 i impulsora de 'La Liga de Videojuegos Profesional' a Mediapro. La LVP es troba present en més de 30 països i és l'organitzador, conjuntament amb IFEMA, de l'esdeveniment més important d'Espanya d'esports electrònics: Gamergy

 

La venda de l'empresa Fandroid va començar l'any 2016, quan Mediapro va comprar un elevat percentatge de la seva propietat i, a més, va ampliar el capital per tenir el control de la companyia i, ara, ha comprat la totalitat de les accions a Reus Capital Partners i Ticnova, per un total de 22 milions d'euros. 

 

El CEO de Reus Capital Partners, Alex Rodríguez, ha argumentat la venda de LVP i ha matisat que «estem molt orgullosos, va ser una de les nostres apostes inicials i el resultat ha estat immillorable. Agrair el talent i esforç aportat pels emprenedors per portar la companyia a un altre nivell». 

 

Ticnova i Reus Capital Partners han venut l'empresa Fandroid, responsable de la LVP, que organitza el Gamergy a IFEMA | FACEBOOK / Gamergy

 

Reus Capital Partners, sorgit del grup Ticnova el 2013

Ticnova és un grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum, mentre Reus Capital Partners és un grup de tres empreses familiars que s'han unit per invertir en capital de risc especialitzat en 'startups' digitals i que va sorgir del grup Ticnova el 2013.

 

Amb la venda de la LVP, la majoria dels seus inversors han aconseguit multiplicadors de doble dígit, deixant a la companyia en mans d'un important grup audiovisual i de comunicació, expert en l'entreteniment esportiu, com és Mediapro. Amb aquesta, és la tercera venda que materialitza el fons de capital risc, amb el qual ja s'ha recuperat més del 50% dels fons invertits, el qual compta amb 25 inversions realitzades com 21Buttons, Keonn o Badi, entre altres. 

 

Tanmateix, Ticnova a través de les seves marques: Beep, PCBox, BeepBox, Outlet PC i La Fábrica del Cartucho, té una implantació a Espanya de més de 400 punts de venda. Amb BeepBox han realitzat una aposta per afrontar els nous reptes i realitats del 'retail' informàtic de proximitat.

 

La secció de productes de 'gaming' és el principal reclam de la botiga BEEP Box | Àngel Ullate

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris