Un parc de Reus tancat per les mesures del coronavirus

Reus començarà a reobrir els parcs públics a la ciutadania a partir del dilluns 11 de maig

El parc Mas Iglesias i la plaça de l'1 d'octubre seran els primers a obrir als reusencs

Els parcs públics de Reus  es reobriran ben aviat. L'Ajuntament de Reus, coincidint amb l'evolució del desconfinament  i l'inici de la fase 1 —en cas de confirmar-se aquest dissabte—, tornarà a obrir els parcs a la ciutadania a partir del dilluns 11 de maig.

Quins seran els primers parcs que obriran a Reus?

Segons l'acord del govern de Reus validat pel Comitè d’Emergències de l’Ajuntament, l’obertura de les zones verdes es farà de manera progressiva. Per aquest motiu, s'ha decidit per començar per un parc  de la zona al nord i un al sud de la ciutat.

Així doncs, els primers que s'obriran són el de la plaça de l'1 d'octubre i el parc de Mas Iglesias. Ho faran en un horari habitual de matí al vespre. Tot i l’obertura de les zones verdes, les zones de jocs infantils i esportius  que hi haurà en aquests parcs continuaran tancats  a l’ús per part de la ciutadania.

Obertura de les deixalleries

A més dels parcs, també coincidint amb la nova fase de desconfinament de la població, l’Ajuntament de Reus també reobre a partir del dilluns 11 de maig les deixalleries municipals per a ús ciutadà. Fins ara només hi havia oberta la deixalleria nord per a usos industrials. A partir de dilluns, tant la nord com la sud també estaran obertes per a ús de la ciutadania.