Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torna a Reus «Dilluns amb l'alcalde» per escoltar les inquietuds dels reusencs

Es duran a terme a partir del 8 d'octubre als centres cívics de la ciutat
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a les trobades amb veïns als centres cívics l'edició anterior | Jordi Olària

 

El programa que permet a la ciutadania reusenca parlar directament amb l'alcalde la ciutat, Carles Pellicer, torna per segon any consecutiu als centres cívics de la capital del Baix Camp. En aquesta segona edició, «Dilluns amb l'alcalde» s'escoltarà de manera més pròxima les inquietuds i opinions dels reusencs i reusenques per intentar posar-hi una solució.

 

Carles Pellicer escoltarà les opinions dels reusencs

La iniciativa participativa s'iniciarà el pròxim 8 d'octubre i es durà a terme dos dilluns al mes fins al desembre. Aquesta proposta té l'objectiu d'apropar l'alcaldia als habitants de Reus per atendre a les peticions d'una manera més íntima. Totes les sessions es duran a terme fins a final d'any a partir de les quatre de la tarda als centres cívics de la ciutat, concretament: Dilluns, 8 d'octubre al Centre Cívic Mas Abelló, el 29 d'octubre al Centre Cívic Mestral, el dia 12 de novembre al Centre Cívic Migjorn, el 26 de novembre al Centre Cívic Ponent, el dia 10 de desembre al Centre Cívic del Carme i l'últim dilluns 17 de desembre al Centre Cívic del Llevant.

 

Més de 300 temes tractats

A l'edició anterior un total de 137 persones van ser ateses per Carles Pellicer, on li van exposar les seves queixes amb l'objectiu de ser ateses. A partir dels «Dilluns amb l'alcalde», es van tractar més de 300 temes dels quals 268 ja s'han tancat.

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a les trobades amb veïns als centres cívics l'edició anterior | Jordi Olària

 

Per contra, hi ha una trentena de temes exposats que encara segueixen en tràmit. En les reunions que l'alcalde tenia amb els reusencs i reusenques inquiets, els principals temes que li exposaven anaven relacionats amb qüestions de la via pública i dels cossos de seguretat municipals, així com el sector del benestar, principalment.

 

Un programa de proximitat de l'alcalde

«Dilluns amb l'alcalde» forma part del projecte que s'impulsa des del consistori reusenc per oferir una iniciativa més propera amb la ciutadania reusenca. Altres serveis que es relacionen amb aquesta iniciativa són les visites que l'alcalde feia als barris de Reus amb l'«A peu de Carrer» acompanyat de representants de les associacions de veïns, el «Fem Feina» un programa de visites a les empreses locals, trobades grupals amb l'alcalde per intercanviar opinions sota el nom de «Vermuts amb l'alcalde», la iniciativa de passar dos dies dedicats a un barri de Reus únicament amb el nom de «Convivències», i finalment l'última iniciativa de convertir el perfil de Facebook de Carles Pellicer en un canal de comunicació amb els habitants de Reus.

Comentaris