L'Ajuntament de Reus duplica la superfície de l'espai d'esbarjo de gossos del parc Sant Jordi

La Brigada Municipal ja ha començat les feines de construcció de la nova zona, que tindrà 781 metres quadrats
Imatge de l'actual espai per a gossos al parc de Sant Jordi de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus habilitarà un nou espai d’esbarjo per a gossos al parc de Sant Jordi.

 

La Brigada Municipal ja ha començat les feines de construcció de la nova zona que, amb 781 metres quadrats, duplicarà la superfície de l’actual instal·lació. A l’espai hi haurà una font d’aigua, bancs i punts de llum. Un cop s’obri el nou servei, la zona d’esbarjo de gossos que ja hi ha ara es convertirà en zona verda del parc.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una resposta «als suggeriments dels propietaris»

La regidoria de Via Pública, segons fonts municipals, està implantant espais de divertiment per a gossos en diferents parcs o terrenys municipals, «en resposta als suggeriments dels propietaris dels animals».

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és «dotar a la ciutat de Reus d’espais nets i segurs, tant pels animals com per a la resta d’usuaris», apunten des de l’Ajuntament.

 

En aquests espais tancats «els animals poden fer exercici amb seguretat, alhora que es recorda als propietaris la responsabilitat que han de tenir a l’hora d’utilitzar-los».

 

Vuit zones d'esbarjo de gossos a la ciutat de Reus

Ara per ara, la ciutat de Reus compta amb diverses zones d’esbarjo per a gossos, situades als carrers de Maria Aurèlia Capmany, Doctor Claudi Tricaz Arnillas i carrer de Vilafranca del Penedès; a la plaça Joaquim Sorolla i al parc de Sant Jordi.

 

A més, també hi ha espais al carrer del President Tarradellas, al carrer de Vinebre i al carrer de Figueres.

 

Nous 'pipicans'

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus ha dotat el municipi amb espais d’higiene o ‘pipicans’, «que permetran als propietaris de gossos disposar de zones adequades dins l’àmbit urbà perquè els animals puguin fer les seves necessitats sense pertorbar la convivència».

 

 

Et pot interessar: