Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus-Gdansk, la nova connexió de Ryanair a l'Aeroport reusenc

Hi ha previstos dos vols setmanals, dilluns i divendres, a partir del mes d'abril
Un avió de la companyia Ryanair aterrant | Cedida

 

La companyia irlandesa Ryanair ha anunciat una nova ruta per l'Aeroport de Reus. En aquest cas, hi haurà una connexió entre Reus i Gdansk, una ciutat situada al nord de Polònia. Aquest trajecte es començarà a fer en finalitzar el mes de març, de cara a la temporada d'estiu 2019. Així doncs, a partir del mes d'abril, hi haurà dos vols setmanals, concretament, els dilluns i divendres de cada mes.

 

Ryanair connectarà Reus amb Polònia a partir de l'abril

Amb una freqüència de dos vols setmanals en finalitzar el pròxim mes de març, Ryanair realitzarà una nova ruta des de l'Aeroport de Reus fins a la ciutat polonesa de Gdansk. La companyia irlandesa, la qual ja està preparant la nova temporada d'estiu 2019, ja ha començat a comercialitzar els vols d'aquest nou trajecte a la seva web.

 

El primer vol entre la ciutat de Reus i Gdansk serà el dilluns, 1 d'abril, i tindrà un preu de sortida de 46,91 euros. Tanmateix, l'hora de sortida d'aquest vol serà a dos quarts de vuit del vespre, amb arribada a la ciutat polonesa passats cinc minuts de dos quarts d'onze de la nit. D'altra banda, l'altre dia que es podrà volar a la ciutat de Gdansk serà el divendres i, en aquest cas, el dia 5 d'abril, el preu és de 38,75 euros amb sortida a les 10.35 i arribada a les 13.40 hores. En total, el trajecte entre totes dues ciutats és de tres hores i cinc minuts.

 

Exterior de la terminal de l'Aeroport de Reus. | delCamp.cat

 

La connexió amb sortida des de Gdansk en direcció Reus, també començarà el dilluns 1 d'abril, en aquest cas, l'horari de sortida serà a les 16 hores i l'arribada a l'Aeroport reusenc a les 19.05, amb un preu de 37,53 euros. D'altra banda, el segon vol que hi haurà, també serà en divendres i, el del dia 5 d'abril, sortirà de la ciutat polonesa a les 7.05 del matí i l'arribada serà a les 10.10, amb un preu de 46,97 euros.

 

Així doncs, segons està publicat al web de Ryanair, els vols amb sortida des de Reus seran els dilluns i els divendres de cada mes, almenys, fins a l'octubre de 2019. D'altra banda, des de Gdansk, també sortiran els mateixos dies.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris