Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els Mossos i la Guàrdia Civil detenen un home al Montsià pel segrest d'una dona

ATENCIÓ

Un ferit greu en xocar contra la palmera d'una rotonda a Alcanar

ALERTA

Detenen dos homes que es feien passar per policies i decomissaven droga en bars

Reus presenta l'oferta d'Activitats i Recursos Educatius 2018-2019

El catàleg d'enguany presenta més d'un centenar de propostes, de les quals 24 són noves
Presentació del catàleg de les Activitats i Recursos Educatius del curs 2018-2019 | Ajuntament de Reus

 

La regidora d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, M. Dolors Sardà, acompanyada de la representant a Tarragona del Col·legi de Veterinaris Cori Escoda, la psicòloga de l'Associació d'Alzheimer de Reus, Amanda Garcia, el director general del Taller Baix Camp, Josep Ramon Nogués i la representant de l'entitat Recull d'Estudis Històrics Carles Ramírez Dolcet, Carme Bigorra; han presentat conjuntament el nou catàleg de l'oferta d'Activitats i Recursos Educatius (ARE) del curs 2018-2019.

 

Així doncs, el nou catàleg de l'ARE incorpora un total  de 103 propostes, de les quals 24 són noves o renovades, i des de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística s'ha volgut remarcar el fet que durant el curs es poden anar incorporant noves propostes.

 

En aquest sentit la regidora de l'àrea ha assenyalat que si bé «és a l'inici de curs la data més idònia per presentar l'oferta ARE, anem completant el catàleg amb la intenció de mantenir-lo variat i d'actualitat, com és el cas de les propostes que avui presentem, entre d'altres que també són novetat o han estat renovades». Sardà ha insistit doncs en anar consultant el catàleg regularment i no perdre's cap novetat que pugui sorgir durant el curs.

 

ARE per a totes les edats i interessos

Les Activitats i Recursos Educatius doncs, són un conjunt d'activitats i programes educatius que promouen les diferents àrees i organismes municipals, per tal que la comunitat educativa de Reus, especialment, però també de la comarca o àrea d'influència de la ciutat, disposin d'una oferta oberta durant tot el curs que, a més a més, va incorporant novetats considerades d'especial interès en l'àmbit educatiu.

 

L'àmplia oferta de les ARE està pensada per abastar tots els grups d'edat, i el catàleg ofereix una cerca per etapes educatives, que van des de l'etapa infantil, la primària, la secundària, les persones adultes i les destinades a famílies.

 

D'altra banda, el catàleg de les ARE també ofereix una distribució per eixos temàtics, de tal manera que es divideixen en: Convivència i participació, Cultura, Història i patrimoni, Natura i Sostenibilitat, Orientació laboral, Salut i prevenció de riscos, i Esports.

 

 

Comentaris