Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus Promoció augmenta les visites de professionals per fomentar la ciutat

S'ha comptat amb la participació de turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats
Visita a Reus de mitjans de comunicació russos | CEDIDA

 

L’Agència Reus Promoció ha fet un total de dinou accions, del gener al juny, per promoure el municipi. Així doncs, s’han realitzat visites de familiarització a turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats en turisme, viatges, cultura i lleure.

Cal destacar que han participat un total de 114 professionals en aquestes estades. Per tant, la xifra s’ha vist augmentada respecte l’any 2017, ja que es van dur a terme tretze accions de promoció, en les quals hi havia vuit viatges de premsa, tres visites per a bloguers i dues per a agents de viatges. Les temàtiques principals de les diferents visites han estat el patrimoni modernista de la ciutat, el Gaudí Centre, la Ruta del vermut i l’oferta comercial, cultural i gastronòmica de Reus.

 

'Fam trips'

Es basen en visites de familiarització per a turoperadors i agents de viatges. Durant els mesos de maig i juny s’han realitzat un total de cinc visites dirigides a 51 professionals. Tres d’aquestes recepcions anaven dirigides al mercat britànic, amb una participació de disset professionals; una al mercat polonès, amb 22 agents de viatges; i una altra per al mercat d’Estònia, amb dotze agents.

 

Els viatges de familiarització tenen l’objectiu de conèixer els principals espais turístics de les destinacions per promocionar-los i contribuir a la seva comercialització. En el cas de Reus, les visites tenen la finalitat de conèixer i promoure l'oferta turística i comercial amb la que compta la ciutat.

‘Press trips’

S’han fet un total de deu visites per a mitjans de premsa especialitzada en turisme i quatre per a bloguers i ‘influencers’. Cal remarcar que la procedència dels professionals que han participat en aquestes estades és molt diversa tot i que tots els participants venien dels principals mercats europeus. Així doncs, 23 persones procedien del Regne Unit, 22 d'Itàlia, 6 d'Espanya, 5 de França, 5 de Rússia, 1 d'Alemanya i 1 dels Països Baixos. S'han comptat amb la participació de 63 prescriptors, entre periodistes i bloguers.

 

Aquest any ha crescut el nombre de visites de professionals de l’àmbit del turisme cultural, tenint en compte a periodistes i agències de viatges especialitzades en aquest sector. D’altra banda, han augmentat els viatges de premsa gastronòmics, en els quals els professionals se senten atrets pel vermut de Reus i les activitats de la Ruta del Vermut.

 

La gran majoria de les visites han estat organitzades pell Patronat de Turisme de la Diputació, l'Agència Catalana de Turisme i els centres de promoció turística de Catalunya a l'exterior, així com amb la Taula de creuers i la Taula de l'aeroport.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris