Visita de proximitat al barri de Parcel·les Casas de Reus, per part de l'alcalde Carles Pellicer

Reus recull més de 200 peticions dels barris, amb el mobiliari urbà com a principal motiu de queixa

L'Ajuntament pren el pols a les associacions veïnals a través d'una diagnosi

L'Ajuntament de Reus ha recollit més de 200 peticions dels barris  de la ciutat en un mes i mig. Des de febrer s'han reprès les visites a carrer per part de l'alcalde Carles Pellicer, una acció de proximitat que s'havia vist interrompuda per la covid-19 i que s'ha tornat a reprendre. En aquest mes i escaig s'han visitat setze barris.

El tema més demandat és el mobiliari urbà. Prop del 18% de les peticions són sobre aquesta qüestió, xifra que va a l'alça. L'Ajuntament, en la seva voluntat de mostrar interès en la cinquantena de barris que hi ha a Reus, està elaborant una diagnosi  per conèixer en quina situació es troba el moviment veïnal a fi de reactivar les associacions, algunes d'elles poc actives, i motivar l'entrada de gent jove.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

De les 218 peticions recollides en aquesta represa del programa de visites als barris de Reus, ja se n'ha resolt el 67%. I és que la pròpia visita ja activa els mecanismes de resposta a les inquietuds veïnals. En relació a les peticions més freqüents, l'encapçalen qüestions relacionades amb el mobiliari urbà en un 17,81%, seguides de jardineria  (16,02%), pintura  de bancs, papereres, etc. (13,22%) neteja  de parets i pintades (11,47%) obres  menors (10,6%) i pintura de senyalització  horitzontal (9,59%).