Reus ofereix tallers i servei de ludoteca per als més petits durant les festes de Nadal

La iniciativa, pensada per a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys, convida els infants a endinsar-se en el món de Gaudí i el modernisme
L'Agència Reus Promoció oferirà tallers i servei de ludoteca per als més petits duran les festes de Nadal   | Ajuntament de Reus

 

 

L’Agència Reus Promoció organitza, per aquestes festes nadalenques, un taller i un servei de ludoteca per als més petits anomenat «El Nadal més Modernista». La iniciativa, pensada per a nens i nenes d’entre 4 i 10 anys, convida els infants a endinsar-se en el món del modernisme i de l’arquitecte català més cèlebre, Antoni Gaudí.

 

Un servei per a pares i mares, nens i nenes

Els diversos tallers, que es faran al Gaudí Centre, són un servei on els pares i mares podran deixar els seus fills, acompanyats per monitors, durant ben bé una hora i mitja. Al centre, els infants realitzaran treballs manuals relacionats amb el Nadal, Gaudí i el modernisme. En total, expliquen des de l’Ajuntament de Reus, s’han programat fins a sis tallers diferents, en els quals es treballarà la llum i el color, l’art i la forma, i la tècnica del geni arquitectònic.

 

Servei de ludoteca al Gaudí Centre, amb reserva prèvia

Els dies de servei de la ludoteca seran els pròxims 27, 28 i 28 de desembre i, ja a l’any vinent, els dies 2, 3 i 4 de gener, amb dues sessions de matí i tarda. A més, també hi haurà servei el dia 5 de gener, en aquest cas, només al matí. La capacitat màxima de l’espai és de 20 infants i està limitat a un taller per dia i nen, sempre amb reserva prèvia.

 

El preu d’aquesta proposta és de 4 euros per infant i també s’han repartit invitacions als comerços de la ciutat que col·laboren en la campanya de Nadal «Reus és Nadal».

 

Les visites «Observem, escoltem i toquem en família» experimenten un notable augment del públic el 2018

Per tercer any consecutiu, el Gaudí Centre organitza cada segon diumenge de mes les visites familiars «Observem, escoltem i toquem en família». La iniciativa, adreçada a famílies amb nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, està enfocada a conèixer millor les claus de l'arquitectura d'Antoni Gaudí d'una manera amena, didàctica i participativa.

 

L'any 2016, quan van començar les visites, es van registrar un total de 53 participants. El 2017 el projecte va experimentar un fort increment, amb 150 persones i, aquest 2018, n'han format part fins a 54 famílies, amb un total de 198 persones, un 32 per cent més de visitants que l'any passat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris