Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus tanca el cap de setmana amb quatre accidents de trànsit sense ferits

Tots els afectats han donat positiu en les proves d'alcoholèmia, un quintuplicant-la
Una ambulància del SEM, de servei | CatalunyaDiari.cat

 

La capital del Baix Camp tanca el cap de setmana amb quatre accidents sense ferits que segons la Guàrdia Urbana han instruït diligències penals pels quatre conductors, ja que han donat positiu al test d'alcoholèmia. Dos d'ells triplicaven la taxa en alcohol per aire expirat permesa per conduir.

 

Un vehicle va col·lidir contra un ciclista

El passat dissabte, 7 d'octubre al carrer Carrasco i Formiguera de Rues, es va produir un accident de trànsit passades les set del matí. Els implicats van ser un conductor de Reus de 41 anys que va col·lidir contra un ciclista de 28 anys. Se li va realitzar una prova d'alcoholèmia al ciclista, el qual quasi quadruplicava la taxa permesa, donant un positiu de 0,96 mg d'alcohol en aire espirat. Al ciclista de Reus, se'l va instruir per diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

 

A la 1.39 hores de la matinada del dilluns 8 d'octubre, es va ocasionar un accident on no ha resultat ferit el conductor, però se li ha obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. El veí de Reus de 28 anys ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,69 mg d'alcohol per aire espirat.

 

Un vehicle ha xocat contra una pilona a Reus

Tanmateix, a gairebé les sis del matí un vehicle ha xocat contra una pilona a la cantonada del carrer dels Recs i Lleona. El riudomenc de 29 anys ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia superant la taxa permesa en conducció. Conduint sota els efectes de l'alcohol amb 0,71 mg/l.

 

Gairebé ha quintuplicat la taxa d'alchol permesa de conducció

Finalment un veí de Reus de 54 anys, ha estat acusat de delicte contra la seguretat viària quan ha col·lidit el seu vehicle contra un d'estacionat al carrer Font de Rubinat. El conductor ha gairebé quintuplicat la taxa permesa de conducció donant positiu en la prova d'alcoholèmia per conduir sota els efectes d'alcohol amb 1,21 mg per litre en aire expirat.

 

Tots els casos han passat a diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. La Guàrdia Urbana de Reus els ha sancionat per conduir sota els efectes de l'alcohol. Aquestes persones es poden afrontar a penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir temporalment.

Comentaris