Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus acull els concerts de cloenda del cicle 'Música als barris'

El cicle havia d'acabar al setembre, però a causa de la pluja es van posposar fins a finals d'octubre
El 27 i 28 d'octubre es realitzaran els concerts posposats per la pluja | Ajuntament de Reus

 

El cicle musical 'Música als barris, acollirà els dos darrers concerts el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. Aquest cicle, pensat per fer una programació a l'aire lliure i descentralitzada, va acollir prop de 1.500 assistents aquest mes de setembre. Els dos concerts de cloenda, són de fet concerts que s'havien d'haver fet al setembre, però que, com a conseqüència de la pluja es van haver de suspendre i s'han ajornat fins a finals d'octubre.

 

Així doncs, dissabte 27 d'octubre a les set de la tarda, el carrer Miami del barri Monestir, acollirà un concert d'havaneres de la mà de 'Veus de Reus'. Diumenge 28 d'octubre, a les dotze del migdia, el passeig Prim del barri Joan Prim de Reus, acollirà el concert de la Banda Simfònica de Reus.

 

En total nou barris de la capital del Baix Camp hauran gaudit d'aquest cicle pensat per descentralitzar els actes festius de la ciutat i fer que per uns dies, les reusenques i reusencs trenquin el seu marc mental de celebració de les festes al centre de la ciutat. D'aquesta manera, un repertori ben divers que va de les havaneres al Jazz, o la sardana a la música clàssica, ha arribat a barris com la Immaculada, el barri Fortuny, els Xalets Quintana o el barri Niloga.

 

 

Darrers concerts del Vermusic 2018

Aquest diumenge 14 d'octubre a les set de la tarda, en el marc de la 2a edició del cicle musical de petit format en espais singulars, Vermusic, el Teatre Fortuny de Reus acollirà el concert de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, que dirigida pel director Carles Checa, interpretarà peces de Serra, Bizet i Chaikovski.

 

Per acabar el cicle només restarà el concert de cloenda que tindrà lloc al Palau Bofarull, i que anirà a càrrec de Chicuelo, a la guitarra, Mario Mas, al llaüt i a la guitarra, Joaquín Gómez "El Duende", cantant, Carlos Caro, al violí, i Isaac Vigueras, a la percussió.

 

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona actuarà al teatre Fortuny en el marc del Vermusic 2018 | JOSB

 

Comentaris