Reus tanca la temporada de les piscines municipals

Aquest diumenge acaba un període d'estiu que ha tingut més usuaris que mai
Una de les piscines del Parc dels Capellans de Reus | Olívia Molet

 

Les piscines municipals del Parc dels Capellans de Reus tancaran aquest diumenge, 2 de setembre. Les piscines, que van obrir el dia 25 de juny, tanquen un estiu de rècord, amb el nombre d'usuaris més elevat dels últims anys.

 

Més de 30.000 persones gaudeixen de l'aigua a Reus

Més de 31.000 reusencs i reusenques han gaudit aquest estiu de refrescar-se a les piscines municipals i és que, bona part de l'augment de l'ocupació, s'explica molt probablement per la situació climatològica que ens ha portat un estiu anticiclònic i amb temperatures molt elevades. A més a més, molts dels usuaris han utilitzat passis de temporada o mensuals, fet que ha comportat una assistència regular i perllongada en el temps.

 

Les activitats organitzades aporten 1.200 usuaris addicionals

A tot plegat hi hem de sumar les activitats organitzades que s'han desenvolupat en el recinte municipal, especialment en el període de preobertura, que han representat una aportació de 1.200 usuaris addicionals. Entre aquestes activitats destaquen la trobada d'alumnes de primària de Reus i el Baix Camp, l'ús de les piscines com a centre d'esbarjo i refresc setmanal per als nombrosos casals i campus esportius que s'han desenvolupat aquest estiu; i activitats més puntuals com la cursa nocturna de Sant Jaume o el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. De la mateixa manera, cada dimarts, dijous i divendres de juliol i agost s'ha ofert una activitat d'aquagym de pagament.

 

Els preus dels abonaments es mantenen

Pel que fa als preus, abonaments i descomptes s'han mantingut els dels últims anys. Les rebaixes doncs, anaven destinades a famílies nombroses, monoparentals, amb Targeta Jove, Targeta Daurada, discapacitats, aturats de llarga durada i descomptes per grups; les quals oscil·len entre un 10% i un 50% sobre l'import estàndard.

 

El regidor d'Esports de l'ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha valorat molt positivament la funció de les piscines del Parc dels Capellans com a servei públic, punt de lleure i estada de famílies, joves i possibles visitants de la ciutat. Cervera considera que l'augment en 6.000 usuaris aquest estiu es deu també a la qualitat paisatgística i el conjunt de serveis que ofereixen les piscines.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris