Imatge d'arxiu d'un autobús de Reus Transport

Reus Transport recupera el pagament en efectiu del bitllet senzill

Aquest tipus de pagament s'havia suspès a causa de la Covid-19

Ja es pot tornar a pagar amb efectiu el bitllet senzill als autobusos de Reus Transport. L'empresa municipal reusenca ha recuperat aquest sistema de pagament que va queda suspès el 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19, tot i que continua recomanant que els pagaments es facin amb  targeta de crèdit en el cas de bitllet senzill o bé amb el títol de transport, per fer el servei més àgil i eficient.

Segons apunta Reus Transport, fa un any tots els vehicles de la flota de transport urbà es van habilitar amb la tecnologia necessària per pagar el bitllet senzill  amb targeta de crèdit o amb qualsevol de les aplicacions de pagament per a telèfon mòbil. Aquesta millora es va fer per evitar el contacte amb els diners en efectiu a l'hora de pujar al bus i adquirir el bitllet.

Durant aquest temps, s'ha consolidat el pagament del bitllet senzill amb la targeta de crèdit: el juliol de 2020 es van fer fins a 7.800 pagaments i actualment la xifra ja supera els 12.000 pagaments  al mes només amb aquest sistema. Així mateix, l'empresa municipal recorda que pagar amb targeta no té cap sobrecost per al viatger.

D'aquesta manera, el pagament amb targeta va ser una de les millores al servei incorporades arran de l'equipament de tota la flota de Reus Transport amb WiFiBus, un servei gratuït per als viatgers.