Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'encasta contra un senyal de trànsit a Reus, fuig i l'enxampen conduint begut

Tres conductors més van ser caçats per la Guàrdia Urbana de Reus per conduir sota els efectes del alcohol i cometre altres infraccions durant el cap de setmana
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana | Guillem RS

 

Aquesta cap de setmana s'han instruït diligències judicials contra tres persones per conduir sota els efectes de l'alcohol a Reus. Els agents de la Guàrdia Urbana han obert processos judicials, ja que aquests conductors presentaven un perill contra la seguretat del trànsit. També han obert diligències contra una quarta persona, ja que es va negar a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol.

 

Dos conductors acusats de delictes contra la seguretat viària a Reus

A les tres de la matinada de divendres, al passeig de Mata de Reus un veí de Vilallonga del Camp va causar una infracció de trànsit. Els agents de la Guàrdia Urbana van aturar al turisme, conduït per un home de 28 anys, ja que conduïa amb el permís de conducció suspès i donant positiu al test d'alcoholèmia amb 0,54 mg per litre. El conductor va perdre la totalitat dels punts de conduir, i se li han obert diligències policials per un delicte contra la seguretat viària.

 

A l'avinguda de Marià Fortuny, dissabte a les 21.55 hores, un turisme va col·lidir contra un senyal de trànsit i després va fugir. Posteriorment, es va localitzar el vehicle que el conduïa un veí de Reus de 50 anys. En realitzar-li les proves d'alcoholèmia, va donar un positiu de 0,64 mg/l en aire expirat. Els agents de la Guàrdia Urbana van instruir diligències judicials per presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

 

Un conductor es va negar a sotmetre's al test d'alcoholèmia a Reus

D'altra banda, també dissabte a les 12.40 hores un veí de Reus de 38 anys, va ser aturat pels agents dels Mossos d'Esquadra, ja que presentava indicis de conduir sota els efectes de l'alcohol. Els agents van sol·licitar la presència de la Guàrdia Urbana que van intentar realitzar-li la prova d'alcoholèmia, el conductor del vehicle es va negar. Per aquest motiu se li van obrir diligències judicials, a causa de la negativa de sotmetre's a les proves.

 

Finalment, diumenge 4 de novembre, a les 4.45 hores de la matinada, la Guàrdia Urbana va aturar un turisme al carrer de Frederic Soler. El vehicle circulava fent ziga-zaga pel municipi, de la mà d'un veí de Reus de 41 anys. A la prova d'alcoholèmia el conductor va donar positiu amb 0,83 mg/l d'alcohol en aire espirat. Els agents li van obrir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Comentaris