Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Robatori a punta d'arma blanca en un supermercat de Reus

Els fets han passat durant el matí d'aquest dissabte en un establiment de la ciutat
Un home ha comès un robatori en un supermercat de Reus a punta d'arma blanca | Mossos d'Esquadra

 

Aquest dissabte, 20 d'octubre, un home ha comès un robatori a punta d'arma blanca en un supermercat de Reus, d'on s'ha emportat una ampolla de licorEls Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de la ciutat han rebut l'avís aquest matí d'un robatori amb violència i amenaça al carrer Anton Martí i Bages, segons han informat els Mossos a aquest mitjà.

 

Roben a punta d'arma blanca un supermercat reusenc

L'avís al servei d'emergències ha estat quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de deu del matí. En aquest sentit, un home havia robat a punta d'arma blanca en un supermercat de Reus, concretament de la cadena Consum. El lladre ha entrat a l'establiment situat al carrer d'Anton Martí i Bages i ha robat una ampolla de licor.

 

Quan ja estava a la cua de la caixa per pagar, la dependenta li ha demanat la quantitat de diners per cobrar-li l'ampolla, aquest li ha tret una arma blanca davant seu i, aquesta, s'ha espantat. Tot seguit, l'home ha marxat corrent del supermercat i s'ha donat l'avís a la policia.

 

Així doncs, quan s'ha alertat d'un robatori amb violència i amenaça, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana s'han activat i han anat fins al lloc del robatori i, així, trobar al responsable del robatori de l'ampolla de licor i les amenaces a la dependenta.

 

En aquest sentit, un cop han arribat al supermercat situat entre els barris de Fortuny i Juroca, han preguntat a la dependenta pels fets, la qual ha explicat com ha anat el succés i ha declarat que l'home li ha ensenyat l'arma, però que no ha rebut cap agressió per la seva part.

 

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus, segueixen investigant els fets, segons han informat aquest mitjà, després que encara no haguessin pogut detenir al lladre.

Comentaris