Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Roben la recaptació d'un bar i un forn de pa del centre de Reus

En tots dos casos, els asssaltants van trencar els vidres de les portes d'una pedrada
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

La Guàrdia Urbana de Reus va rebre una trucada durant la matinada d’ahir diumenge, 18 de novembre, alertant sobre un robatori al bar Simón, situat al carrer de Sant Bernat Calbó de Reus, segons informa el Diari de Tarragona.

 

La persiana de l’establiment estava entreoberta, fet que feia pensar en un possible robatori, ja que els amos del bar no eren a l’interior. La Guàrdia Urbana, que va acudir al lloc dels fets, va poder comprovar que un dels vidres estava trencat per un cop de pedra.

 

Tal com explica el Diari, el responsable del local va advertir que s’havien endut els diners de la caixa enregistradora i va presentar la denúncia.

 

Robatori similar en un forn de pa de l'avinguda President Macià

Segons el mateix mitjà, la Guàrdia Urbana de Reus va rebre un altre avís similar, explicant que havien trencat el vidre d’un forn de la cadena Sant Vicenç situat a l’avinguda President Macià de la capital del Baix Camp.

 

Talment com el cas del bar, l’únic que els lladres s’havien endut van ser els diners de la caixa enregistradora, unes quantitats que, en tots dos casos, ascendien a uns pocs centenars d’euros.

 

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus investiguen si els dos delictes estan relacionats o només ha estat una coincidència temporal. Ara per ara, els cossos policials no tenen cap pista dels autors.

 

La botiga de perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus. | Cedida

 

Assalten amb arma blanca la perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus

Fa tot just cinc dies, el dimecres 14 de novembre, la perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus va ser l'escenari d'un robatori amb intimidació perpetrat amb una arma blanca. Els fets, concretament, van passar al vespre, quan un home va entrar a la botiga i va amenaçar la dependenta amb una navalla.

 

L'home, a través de la intimidació, va endur-se diners de la caixa enregistradora tot i que, segons va confirmar la dependenta a TarragonaDigital, no va ser una gran quantitat.

Comentaris