Un encaputxat entra a robar a la farmàcia de la plaça Mercadal de Reus

La farmàcia s'afegeix a l'onada de robatoris a establiments de Reus aquest novembre

Reus està patint en els darrers mesos una onada de robatoris per diversos establiments dels carrers cèntrics de la ciutat. Aquest cop ha estat el torn de la farmàcia de la plaça del Mercadal. Diumenge 25 de novembre, cap  a les deu del matí, aquesta farmàcia va patir un robatori.  En aquesta ocasió es van endur els diners que hi havia a la caixa registradora, però com que el robatori va passar a primera hora no hi havia una gran suma.

Entren a robar a la farmàcia de la plaça del Mercadal

Cap a les deu del matí del passat diumenge un home encaputxat i amb la cara tapada  —només se li veien els ulls— va entrar fins gairebé al magatzem d'aquest establiment. Amb les mans a les butxaques va amenaçar a les treballadores de la farmàcia, i els va demanar que obrissin la caixa registradora. Les dependentes no van oposar resistència i li van donar els diners que hi havia en aquell moment a la caixa.

Com que feia poques hores que la farmàcia de la plaça del Mercadal estava oberta, la quantitat que es va emportar el lladre no era gaire elevada. Després d'aquest fet, l'autor del robatori va marxar corrents i posteriorment les treballadores de l'establiment van procedir a posar una denúncia trucant als Mossos d'Esquadra.

La botiga de perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus.
La botiga de perfumeria Clarel del carrer del Vent de Reus. | Cedida

 

En dos dies dos atracaments al carrer del Vent

Aquest robatori s'afegeix a dos més que es van produir el mateix cap de setmana al carrer del Vent de Reus. Divendres i dissabte, 23 i 24 de novembre  la perfumeria Clarel de Reus  també van patir dos robatori en poques hores de diferència. Com avançàvem a TarragonaDigital, els lladres es van emportar els diners de la caixa registradora.

Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana | Guillem RS

 

Un novembre de robatoris constants a Reus

Durant els darrers mesos els establiments cèntrics de Reus es troben en un estat d'inseguretat davant l'onada de robatoris que s'està produint. Com quantificava TarragonaDigital, cada dos dies es produeix un robatori a Reus o intent de robatori. En aquest mes ja s'han produït més d'una desena de robatoris a la ciutat, que els autors dels fets s'emporten els diners de la caixa registradora. Tanmateix, des dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus continuen assegurant que no hi ha hagut un augment de robatoris a la ciutat.