ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Dos robatoris en una escola i en una fleca en una setmana a la zona de Misericòrdia de Reus

Els fets van succeir aquest passat dilluns a la 'Fleca Mas' i la matinada del dimarts a dimecres al Pare Manyanet
Entren a robar a la Fleca Mas de Reus | Albert Fuertes

 

Setmana moguda a la zona del passeig Misericòrdia de Reus. El dilluns, 11 de febrer, van entrar a robar, per la tarda, a la 'Fleca Mas' situada al carrer de Miami de la ciutat, mentre que la matinada de dimarts a dimecres, 13 de febrer, van robar al col·legi Pare Manyanet. En tots dos casos, els Mossos d'Esquadra van rebre la denúncia dels fets.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Entren a robar al Col·legi Pare Manyanet de Reus

Durant la matinada del dimecres, 13 de febrer, dues persones, segons ha pogut saber el TarragonaDigital, van entrar a robar al col·legi Pare Manyanet de Reus, situat al número 25 del carrer que porta el mateix nom que l'escola. En conseqüència d'aquest delicte, la policia científica dels Mossos d'Esquadra van anar a investigar el lloc dels fets, on els presumptes autors del delicte, van ser vistos per les càmares.

 

Els autors del delicte van ser «dues persones de mitjana edat i corpulentes», segons ha explicat el director del col·legi a aquest mitjà,  els quals van trencar la reixa per poder entrar per secretaria. Tanmateix, van robar una poca quantitat de diners que hi havia en aquesta sala, a més dels danys materials per poder-hi entrar.

 

Dues persones van entrar a robar a l'escola Pare Manyanet de Reus. | Cedida

 

Roben gairebé 200 euros a la 'Fleca Mas'

Eduard Mas Llauradó, propietari de la 'Fleca Mas', va tancar com cada dia el seu negoci, situat al carrer de Miami de Reus, als voltants de les tres de la tarda, per tornar-lo a obrir hores després. Aquest dilluns, 11 de febrer, es va endur una sorpresa quan va veure que va ser víctima d'un robatori al seu local, en el qual els lladres van entrar pel vidre de l'aparador i es van emportar els diners que hi havia.

 

Després de 33 anys d'obrir al camí Pedra Estela, número 2 —actual carrer de Miami—, l'Eduard declara que «és el primer cop que entren a robar». Ara resta a l'espera que vagin a canviar el vidre i en posin un de nou.

 

El lladre o lladres van intentar forçar el pany de la Fleca Mas de Reus | Albert Fuertes

 

Entre les tres i les quatre de la tarda d'aquest passat dilluns van entrar a robar a la 'Fleca Mas', situada al carrer de Miami de Reus. Segons explica el propietari a TarragonaDigital, l'autor o autors del robatori «van intentar entrar per la porta», ja que van intentar forçar el pany. Com que no van aconseguir-ho, però, van decidir entrar pel gran vidre que hi ha a l'aparador de la botiga. 

 

En aquest sentit, van trencar-lo i van accedir a l'interior de la fleca per realitzar el robatori i emportar-se els diners que hi havia. «Es van endur els diners de la caixa registradora i uns que tenia amagats a l'obrador». En aquest sentit, l'Eduard declara que hi havia uns 20 euros a la caixa i en tenia més de 160 amagats.

 

Tanmateix, va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, els quals, afortunadament, van tenir la declaració d'alguns veïns i veïnes del carrer, que havien vist moviments el dia dels fets. Un d'ells, explica que va veure assegut a una persona al pedrís de la botiga i en assabentar-se que hi havia algú, el suposat lladre, «va girar-se i va fer veure que netejava». A més, també va veure ser vist amb una eina «que semblava un tornavís» a la mà.
 
Van entrar a robar a la Fleca Mas trencant el vidre del local | Albert Fuertes

 

 
Van intentar forçar la porta amb un tornavís | Albert Fuertes

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!