Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els Mossos investiguen un robatori amb força a l'ITV de Reus

Els individus han forçat portes i finestres de les quatre naus de les instal·lacions
Applus ha patit un robatori a les instal·lacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles de Reus, a l'N-340. | tumejoritv.com

 

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un robatori amb força que s'ha produït la matinada d'aquest dissabte, 15 de setembre, a les instal·lacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Reus, ubicada a la carretera de València, l'N-340, al punt quilomètric número 1.155, a tocar del terme municipal de Vila-seca. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el cos policial ha rebut l'avís a tres quarts de nou del matí per part de l'empresa, Applus, que els han alertat que els havien entrat a robar aquesta matinada. A primera hora del matí l'empresa ja ha detectat les entrades de les naus forçades, així com tot el seu interior regirat, i han avisat els Mossos. 

 

Els lladres han forçat les portes i finestres de les quatre naus

Quan els agents dels Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets, han comprovat que es tractava d'un robatori amb força, ja que l'individu o individus ha entrat a les quatre naus de les quals disposa l'empresa. Els lladres han accedit a dues de les quatre naus a través de la porta principal, mentre que en les altres dues ho han fet per les finestres. En tots els casos els individus han forçat tant les portes com les finestres, per tal de poder accedir a l'interior de les naus i cometre el robatori. 

 

Els Mossos estan a l'espera de la valoració del robatori

De moment es desconeix quin tipus de material hi havia en cadascuna de les quatre naus de la ITV de Reus que han patit el robatori, i els Mossos estan pendents que l'empresa avaluï els danys i els comuniqui què han sostret els individus. L'empresa presentarà una denúncia als Mossos d'Esquadra, que es troben per tal d'esclarir els detalls d'aquest robatori amb força, que els ajudaran a esbrinar l'autor o els autors dels fets. 

Comentaris