Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Enxampen a Reus un home que volia robar en un pis amb el mètode de la radiografia

Es tracta d'un home de nacionalitat romanesa d'uns 50 anys que utilitzava el mètode de la radiografia per forçar els domicilis
Imatge dels efectes personals que es van sostreure al lladre | Mossos d'Esquadra

 

 

Un home ha estat detingut pels agents dels Mossos d'Esquadra al barri de Sant Jordi de Reus, quan estava forçant un domicili. Els fets es van produir dimecres 19 de setembre, quan dos agents de paisà van observar i seguir a un home que es dedicava a trucar als timbres dels domicilis des dels porters automàtics dels portals de la zona. En dirigir-se cap a una casa i veure com es produïa el forçament de l'immoble, els agents es van decidir a detenir l'individu.

 

Es tracta d'un home de 51 anys, de nacionalitat romanesa, veí de l'Ampolla, al Baix Ebre i es troba detingut a la comissaria de Reus com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

 

Detingut quan forçava la porta d'una casa a Reus

El passat dimecres 19 de setembre, dos agents membres del grup de delinqüència urbana dels Mossos d'Esquadra es trobaven inspeccionant els voltants del Barri de Sant Jordi, a Reus. Els policies estaven realitzant aquestes tasques d'incògnit i vestits de paisà. En una de les rondes, van observar com un home es dedicava a trucar als porters automàtics de diversos edificis del barri, fet que els va fer sospitar i van prendre la decisió de seguir l'individu.

 

L'home, després de repetir aquest procés repetides vegades, es va apropar cap a un vehicle estacionat a la zona, obrint el maleter i agafant uns objectes sospitosos que es va guardar als seus pantalons. Tot seguit, es va dirigir cap a una casa propera on va començar a forçar el pany i la porta de la vivenda. Veient com l'individu intentava entrar dins del domicili, els agents van decidir actuar i detenir l'home.

 

Tot i els seus esforços per fugir, el lladre va ser detingut amb èxit. En primera instància, els agents van poder intervenir-li en l'escorcoll, un plàstic tipus, semblant a una radiografia i diversos objectes com filferros, tornavisos, claus i telèfons mòbils. Es tracta d'un home de nacionalitat romanesa de 51 anys, veí de la localitat de l'Ampolla al Baix Ebre. L'individu compta amb tres antecedents penals contra el patrimoni i ja ha passat a disposició del Jutjat d'instrucció de Reus.

 

Recomanacions per prevenir els robatoris pel mètode de la radiografia

El mètode de la radiografia consisteix a intentar accedir a l’immoble mitjançant un plàstic semirígid que els lladres fan passar entre la porta i el seu marc. Aquest mètode té èxit quan no s’ha tancat la porta amb clau. Des de Mossos d'Esquadra han llançat diverses recomanacions indicant que cal tancar sempre amb clau les portes d’accés al carrer a l’hora d’anar a dormir i quan ens absentem de casa, encara que sigui per un breu període de temps.

 

Recomanacions dels Mossos d'Esquadra per evitar robatoris | Mossos d'Esquadra

 

Comentaris