Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ataquen de nou el despatx de l'advocat de Reus Hilal Tarkou

Fals robatori i intent d'agressió sexual a Reus

Els veïns han alertat dels fets al servei d'emergències | No consta denúncia als Mossos d'Esquadra per aquests fets
Carrer Alt del Carme de Reus, on ha succeït l'episodi  | Laia Riba

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han estat alertats aquesta passada matinada per un suposat robatori i intent d'agressió sexual al carrer Alt del Carme de Reus. En aquest sentit, els veïns han estat els que han donat l'avís d'aquests fets, als voltants de dos quarts de dues de la matinada.

 

 

La víctima ha protagonitzat altres episodis similars

L'episodi que s'ha viscut aquesta matinada al barri del Carme de Reus no ha estat el primer d'aquestes característiques protagonitzat per aquesta dona. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la víctima del suposat robatori i intent d'agressió sexual no ha interposat cap denúncia pels fets. A més, poden haver indicis que la dona anés beguda quan han succeït els fets.

 

Després que la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra es traslladessin fins al lloc dels fets, a més d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la qual ha portat a la víctima fins a l'Hospital Sant Joan de Reus. Tanmateix, fonts oficials han confirmat a aquest mitjà que, en arribar al centre mèdic reusenc, la dona ha marxat.

 

Tapien cases buides al barri del Carme de Reus

Els veïns i veïnes del barri del Carme van decidir realitzar accions concretes per combatre les ocupacions il·legals d'habitatges. Per aquest motiu, es va començar a tapiar tres immobles, tots ells propietat de bancs, per evitar que els ocupes puguin entrar-hi. Tots ells, també eren conscients que podien patir greus conseqüències si denuncien els bancs, però creien que era l'única mesura per acabar amb la problemàtica al barri.

 

Els immobles que es van tapiar són dos al carrer de Sant Antoni, els números 5 i 13, així com el número 3 del carrer de l'arquitecte Caselles, els quals van quedar tapiats el passat 14 de desembre. 

Comentaris