Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Aeroport de Reus perd una ruta i no volarà als Països Baixos

Ryanair ha cancel·lat tots els vols d'hivern entre Eindhoven i Reus, ja que ha deixat de tenir base operativa a l'aeroport holandès
Una imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus. | ReusDiari.cat

 

L'aeroport de Reus ja no tindrà connexió amb els Països Baixos, almenys durant aquest hivern, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. Ryanair, la companyia que connectava el nostre territori amb la ciutat d'Eindhoven ha cancel·lat a última hora tots els vols entre aquesta ciutat i l'aeroport de Reus. El motiu és el tancament de la base operativa que té aquesta aerolínia a la ciutat holandesa. D'aquesta manera durant els mesos d'hivern Ryanair només oferirà una ruta des de Reus, la que enllaça amb l'aeroport de Londres Stansted. Com és habitual, aquesta ruta estarà operativa durant la temporada d'hivern dos dies a la setmana. 

 

Ryanair cancel·la els vols Reus-Eindhoven

Segons ha informat la companyia ja s'ha vist a tots els clients que disposaven de bitllets per aquesta ruta, a través de correu electrònic, o bé per missatge SMS, de l'anul·lació del seu trajecte. Els afectats seran reubicats en vols alternatius si així ho desitgen o si no se'ls faran un reemborsament del preu dels bitllets. Ryanair va informar d'aquest fet el dilluns passat. 

 

L'aerolínia ha hagut de cancel·lar aquests vols, ja que a partir del dia 5 de novembre tancarà la base d'Eindhoven, almenys, durant la temporada d'hivern. També tancarà la de Bremen, a causa de les darreres vagues de treballadors, que han generat uns costos a la companyia pel fet de reubicar passatgers i també per la pujada del preu del petroli. A més del tancament d'aquestes dues bases aèries europees la companyia ha rebaixat tres rutes que operaven des de Niederrgein (Alemanya) per la temporada d'hivern. Segons fonts pròximes a la Taula Estratègia de l'aeroport de Reus, Ryanair podria tornar a obrir la base a l'abril i es recuperarien els trajectes Reus - Eindhoven. 

 

Ryanair a l'Aeroport de Reus

L'aerolínia de baix cost irlandesa és una de les que té més presència té a Reus, tot i que d'ençà que va apostar per Barcelona, ha anat perdent rutes. Aquests darrers anys era l'única companyia de baix cost que mantenia dues rutes durant l'hivern amb altres destins, Londres i Eindhoven. 

 

Així i tot la companyia intensifica la seva activitat durant els mesos d'estiu. De fet, de cara a la temporada d'estiu Ryanair oferirà dues rutes noves des de Reus, cap a Gdnask, a Polònia, i Londres Southend, un altre dels aeroports de la capital britànica. 

Comentaris